Dragon Age: The Veilguard - Amit a kapcsolati szintekről tudni lehet

A Game Informer legutóbbi beszámolója szerint a Dragon Age: The Veilguard frissítő szellőt hoz a sorozatba, bevezetve a ‘Kapcsolati Szinteket’, amelyek új dimenziót nyitnak a játékélményben. A játékosok és társaik közötti kapcsolat mélyítése mostantól kulcsfontosságú lesz, hiszen ezáltal új képességek és készségek válnak elérhetővé.

Ez a rendszer egyértelműen a Persona játékokra emlékeztet, ahol a karakterek közötti interakciók jelentős hatással vannak a játékmenetre. A Dragon Age: Inquisitionben még a szintlépések adták a képességpontokat, de a The Veilguard esetében a bajtársiasság és a kapcsolatok mélysége is meghatározó tényezővé válik a harcokban.

A Bioware nemrégiben tette közzé a Dragon Age sorozat hivatalos idővonalát, amely szerint a The Veilguard a Dragon Age: Inquisition eseményei után tíz évvel, az Ostagar-i Csata után pedig huszonkét évvel játszódik.

David Gaider, a franchise megálmodója, nyilvánosan is elismerését fejezte ki a közelgő rész iránt, kiemelve annak sötétebb tónusát és lenyűgöző környezetét, amelyek méltók a Dragon Age világához. A The Veilguard ősszel érkezik PC-re és Xbox Series X/S konzolokra, ígéretes újításokkal és a sorozatra jellemző sötét hangulattal.

Újabb Régebbi