2025-ben jelenik meg a Fable, de ez a gameplay előzetes kárpótol mindent

A “Fable” sorozat legújabb része, amelyet a Playground Games fejleszt, várhatóan 2025-ben fog megjelenni, tovább gazdagítva az év játékkiadási naptárát.

A mai Xbox Games Showcase keretében megerősítést nyert, hogy a “Fable” a következő év folyamán kerül piacra. Bár a pontos megjelenési dátum még nem ismert, a játékosok már most izgatottan várják a sorozat folytatását.

A friss előzetesben Humphry, Albion egykori ‘legnagyobb’ hősét ismerhetjük meg, akit az angol színész és komikus, Matt King formál meg. Humphry nyugdíjba vonulása azonban nem tartós, hiszen egy rejtélyes személy a múltjából fenyegeti Albion világának fennmaradását, ami kényszeríti őt a visszatérésre.

Az előzetes továbbá egy “félelmetes” női főhőst is bemutat, aki a harcban rendkívül jártasnak tűnik, ahogy azt a játék harmadik személy nézetű játékmenetének új betekintése is alátámasztja, ahol karddal és íjjal harcol az ellenségekkel.

A “Fable” vizuális megjelenése lenyűgöző, és az előzetes alján elhelyezett apró szöveg megerősíti, hogy a látottak valóban a játékbeli felvételek. A vezető világítástervező, Lukas Koelz korábban reagált a rajongók kétkedésére, mondván, hogy a valósághűség kétségbevonása a legnagyobb dicséret a csapat számára.

Bár még várni kell a “Fable” következő részére, a most bejelentett hozzávetőleges megjelenési időablak egy lépéssel közelebb visz minket Albion világának újra felfedezéséhez.

Újabb Régebbi