Test Drive Unlimited Solar Crown - szeptemberben jelenik meg az autósjáték

A Nacon kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Test Drive Unlimited Solar Crown a korábbi csúszások után 2024. szeptember 12-én kerül piacra. Az open-world versenyjáték iránt érdeklődők már most előrendelhetik a címet.

A mai napon a Nacon egy izgalmas bejelentést tett, melyben felfedte a Test Drive Unlimited Solar Crown megjelenési dátumát egy friss előzetes keretében. A játék Xbox Series X/S, PS5 és PC platformokra érkezik, és a legújabb játékmenet-bemutatóban a Hong Kong-sziget változatos helyszíneit és a rendelkezésre álló járműveket is megcsodálhatjuk.

A 2020 júliusában bejelentett játék többszöri halasztás után, az eredetileg 2022 szeptemberére tervezett megjelenést követően először 2023-ra, majd 2024 elejére tolódott. A Nacon korábban azt ígérte, hogy a játék április előtt a boltok polcaira kerül, azonban ez nem valósult meg. Az előrendelések már minden platformra elérhetők, a játék javasolt kiskereskedelmi ára 59,99 dollár.

A játék a Hong Kong-sziget pontos másának színhelyén, több mint 600 kilométernyi úthálózattal és 14 kerülettel várja a játékosokat. A résztvevők két frakció, a Streets és a Sharps közül választhatnak, melyek mindegyike egyedi központtal, kozmetikai elemekkel és további jellemzőkkel büszkélkedhet. A sebességcsapdákon és egyéb kihívásokon túl a játékosok roncsokat gyűjthetnek, melyekből ikonikus autókat állíthatnak össze.

Újabb Régebbi