Közeleg a zárt béta a Marvel Rivalsból, PS5-ön exkluzív skint kap Pókember

A Marvel Rivals tulajdonképpen ha ferdítjük a dolgokat, a Marvel válasza az Overwatchra, és külön öröm, hogy hamarosan megérkezik a konzolokra is, Venom és Adam Warlock karakterekkel bővül, és egy PS5-exkluzív Pókember skint is kap

A Marvel saját csapat alapú akciójátéka, a Marvel Rivals, amely a népszerű Overwatchhoz hasonló játékmeneten alapuló játékélményt kínál, hamarosan elérhető lesz PS5 és Xbox Series X|S konzolokon. A Sony aktuális generációs konzoljának vonzerejét növeli egy exkluzív Pókember skin, amely különleges megjelenést biztosít a játékosoknak.

A PlayStation legfrissebb State of Play adásában bemutatott előzetesben két új hős, Venom és a Galaxis Őrzői Adam Warlock csatlakozása is bejelentésre került. Venom dinamikus bevetését és alakváltó képességeit, míg Adam Warlock erejét és távolsági támadásait láthattuk bemutatva.

A játék hivatalos megjelenési dátuma még várat magára, de a fejlesztők egy zárt béta tesztet jelentettek be PS5-re júliusban, lehetőséget adva a konzolos játékosoknak, hogy kipróbálhassák a játékot.

A játékban megjelenő Csapatmunka Képességek a Marvel univerzum karaktereinek közötti kapcsolatokat és barátságokat hivatottak életre kelteni. Stephen Wu, a játék producere szerint ezek a képességek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a Marvel történetekből ismert ikonikus pillanatokat elevenítsenek meg.

Wu példaként említi a klasszikus jelenetet, ahol Rocket Raccoon Groot vállán ülve tüzel az ellenségre, valamint azt, hogy a játékban Venom és a Pók-Totemek is összefognak, hogy egyesült, "Venomizált" erőként törjenek át a csatatéren.

A PS5-exkluzív Pókember skin, amely a Skarlát Pókember öltözetét ölti magára, különleges ajánlat a Sony konzolján játszóknak. Wu reményét fejezi ki, hogy Kaine Parker, a Skarlát Pókember eredeti viselője, örömmel fogadja majd a frissített megjelenést.

Újabb Régebbi