Ballad of Antara - Ingyenes akció-RPG játékot jelentett be a Sony

Az “Antara Balladája” című új, ingyenes akció-szerepjáték 2025-ben debütál a PS5 platformon, ahol a játékosok egy lenyűgöző világot fedezhetnek fel, amely minden helyszínen két párhuzamos dimenzióban nyílik meg előttük. A játék támogatja az egyedüli-szóló kalandokat és a 3-fős kooperatív módot egyaránt.

A Sony legutóbbi State of Play eseményén, ahol olyan nagyszabású címeket mutattak be, mint az Astro Bot, a Silent Hill 2, a Monster Hunter Wilds és a Concord, bejelentették ezt az izgalmas új IP-t is, az “Antara Balladáját”, amelyet a TipsWorks Studio és az Infoldgames fejleszt.

A Ballad of Antara legfőbb vonzereje egy különleges kettős világ mechanizmusban rejlik. A játékosok által látogatott minden helyszín két verzióban jelenik meg: egy békés, hétköznapi világban és egy bizarr, eltorzult világban, amelyet Para néven ismerhetünk meg. A játékosok számos egyedi karakter közül választhatnak, mindegyikük különleges tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik, hogy szembeszálljanak a kihívásokkal. A teljes történetet egyedül is végigjátszhatják, de lehetőség van háromfős kooperatív módban is együttműködni.

Az “Antara Balladája” megjelenése 2025-ben várható a PS5-ön. A játék béta tesztjét is tervezik, annak pontos dátuma azonban még nincs meghatározva. A TipsWorks Studio ígéretet tett arra, hogy a játékkal kapcsolatos további részleteket az év folyamán fognak közzétenni.

Mivel nem singleplayer orientált játékról van szó (folyamatos internetkapcsolatot és PSN ID-t igényel), valószínleg PC-re is egyszerre fog megjelenni.

Újabb Régebbi