Jokerrel és az Unreal Engine 5 grafikus motorral bővül a MultiVersus

A Warner Bros. és a Player First Games csapata, a MultiVersus videojáték mögött álló kreatív csapat, ma leleplezte a legújabb játszható karaktert, nem mást, mint Jokert. A népszerű gonosztevő május 28-án csatlakozik a harcmezőhöz az ingyenesen játszható platform-harcos játékban, a MultiVersusban.

A szinkronhangok iránt érzékeny rajongók örömére a karakter hangját a legendás Mark Hamill kölcsönzi, aki ismét felölti Jokert, ezzel folytatva a Batman Arkham sorozatban és a Batman animált sorozatban nyújtott emlékezetes alakítását.

A MultiVersus útja igazi kalandregénybe illő. A játék először egy hosszú, nyílt bétatesztelés keretében jelent meg, majd 2023. június 25-én offline állapotba került. A fejlesztők a játékosok visszajelzéseit és az adatokat alaposan elemezték, és az Unreal Engine 5 motorra építve teljesen újraalkották a játékot, miközben számos funkcióját finomhangoltak a 2024-es nagyszabású újraindításra készülve.

A frissítések között szerepelnek új karakterek, mint például Marvin a Marslakó, és vadonatúj színpadok, amelyek a MultiVersusban felhasznált széleskörű IP-kínálatból kerültek kiválasztásra.

A fejlesztők kiemelték, hogy a játék átállt az Unreal Engine 5-re, ami jelentős javulást hozott a netkód minőségében, így biztosítva a tiszta és kielégítő online játékélményt. A fejlesztők “állandó” élményként írják le a játékot, amely több platformon is elérhető lesz, és ez a változás különösen fontos a játék ingyenes jellege és a különböző platformokon való megjelenése miatt.

Újdonságként egy PvE (játékos kontra környezet) mód is bekerült a játékba a megszokott PvP (játékos kontra játékos) mellett, így a MultiVersus remek alternatívát kínálhat azoknak, akik a Super Smash Bros-t hiányolják az Xboxon, PlayStationön vagy PC-n.

Újabb Régebbi