Új fejezet nyílik a Cyberpunk 2077 univerzumban, ugyanis kiegészítőkellékek érkeznek

A CD Projekt Red bejelentette, hogy új tartalmak érkeznek a Cyberpunk 2077-hez, bár nem pont abban a formában, amire sokan vágytak. Nem a játék második részéről van szó, amely még csak a fejlesztés kezdeti szakaszában tart, és nem is válik a CD Projekt Red fő projektjévé a The Witcher 4 megjelenése előtt.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kiegészítő megjelenése óta a fejlesztők megerősítették, hogy hivatalosan befejezték a játékot, de ez nem azt jelentette.

Természetesen időről időre érkeznek majd javítócsomagok, de új tartalmak és további DLC-k terén a játék hivatalosan is lezárult.

Ez azonban nem jelenti a Cyberpunk világának végét, sőt, számos további kiegészítő és kellékek áll rendelkezésre a rajongók számára, mint például a Cyberpunk RED.

A Cyberpunk RED egy asztali szerepjáték, ahol a játékosok miniatűröket és történeti füzeteket használva alkothatják meg saját kalandjaikat, és a videojáték megjelenése óta hatalmas népszerűségre tett szert.

A DiceBreaker beszámolója szerint a társasjáték népszerűsége nem maradt rejtve, és állítólag „bőségesen akad történet és felszerelés a videójátékból és a képregényekből, amit megoszthatunk a világgal”, ami azt jelenti, hogy további kiegészítők várhatók.

A rajongók vágyakoznak egy olyan kiegészítőre is, amely az egyre népszerűbb Cyberpunk: Edgerunners alapján készül, bár a kiadó jelezte, hogy jelenleg „nincs konkrétan az Edgerunnersre szabott” tartalom fejlesztés alatt.

A Cyberpunk: Edgerunners-t a rajongók fantasztikus anime adaptációként ünnepelték, így nem csoda, hogy nagy csalódást okozott a bejelentés, miszerint nincs tervben a második évad.

Így a Cyberpunk rajongóknak, akik a következő játék megjelenéséig szeretnék megkapni a javításukat, egyelőre csak az asztali szerepjátékot és a képregényeket kell élvezniük.

Nem ismert, mikor kerül sor a következő játék megjelenésére, de a Cyberpunk 2077 katasztrofális, sietős piacra dobása után biztonsággal feltételezhető, hogy a CD Projekt Red minden szükséges időt megad a világnak, hogy biztosítsa: nem ismétli meg ugyanazt a hibát.

Újabb Régebbi