A Fallout 76 játékosai atombombát dobtak Phil Spencer játékbeli bunkerére

A videojáték-iparban dúló viharos Microsoft reakciók közepette a Fallout 76 közössége egyedülálló módon fejezte ki nemtetszését: egy játékos megsemmisítette Phil Spencer, a Microsoft Gaming vezetőjének virtuális táborát a népszerű online játékban.

A Microsoft döntése, hogy bezárja az Arkane Austin és más stúdiókat, széles körű felháborodást váltott ki. A Fallout 76 játékosai azonban kreatív módon válaszoltak: a játékban lévő nukleáris fegyverekkel támadták meg Spencer táborát.

A játék Enclave küldetése, az ‘I Am Become Death’, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy sziló bunkerből indítsanak nukleáris csapást. Egy Twitter felhasználó, @real1090jake, dokumentálta az eseményt, amint karaktere a robbanás utáni pusztítás közepén áll. A játékos még odafutott Spencer virtuális alteregójához is, aki azonban nem fogadta el a kihívást a harcra.

A játékos vicces megjegyzést fűzött a történtekhez: “Néhány szinttel magasabb volt nálam, de ha elfogadja a párbajt, én is bevetettem volna a mini nukleáris fegyveremet.” A poszt gyorsan elterjedt a közösségi médián, és valószínűleg nem ez az utolsó alkalom, hogy a Fallout 76 rajongói így fejezik ki elégedetlenségüket.

Összes oldalmegjelenítés