Death Stranding 2: On the Beach - Befejeződött a színészek párbeszéd- és mozgásfelvételei

A Death Stranding 2 fejlesztésének kulcsfontosságú szakasza, a párbeszéd- és mozgásfelvétel sikeresen zárult le, ezzel is megerősítve a játék 2025-ös megjelenését.

A Death Stranding 2: On the Beach című játék fejlesztése zökkenőmentesen halad, a legfrissebb jelentések szerint a mozgásfelvétel és a párbeszéd rögzítése befejeződött, és a projekt a fejlesztési folyamat utolsó szakaszaiba lépett.

A neves játéktervező, Hideo Kojima a Hideraj Infinity japán rádióműsorban osztotta meg a játékkal kapcsolatos legújabb információkat, amelyeket a Famitsu is megerősített. Kojima úr szerint a színészi gárda már befejezte a felvételeket, amelyek a párbeszédet és a mozgásfelvételt foglalták magukban. A stúdió jelenleg a játék finomhangolásán dolgozik, hogy az a közönség számára egyaránt szórakoztató és érthető legyen. A finomhangolási folyamat várhatóan egy évig tart, ami alátámasztja a játék 2025-ös megjelenését.

Kojima úr továbbá beszélt a Death Stranding 2 januári State of Play előzeteséről is. Elmondása szerint az előzetes célja a játék fő témáinak és vizuális megjelenésének bemutatása volt, új karakterek és azok közötti kapcsolatok bevezetésével együtt, ami valljuk be, valóban ütősre és hatásosra sikeredett. Elérték a céljukat az alkotók ezzel kapcsolatosan.

A Death Stranding 2: On the Beach főszereplője, a The Walking Dead sztárja, Norman Reedus, ismét Sam Porter Bridges karakterét kelti életre. Az apokaliptikus Amerika újraegyesített városaiban a visszatérő karakter, Fragile, Samet arra kéri, hogy csatlakozzon a Drawbridge nevű új szervezethez, amelynek célja a hálózat további országokra való kiterjesztése. Troy Baker is visszatér Higgs Monaghan antagonistaként, aki most egy villámokat kilövő elektromos gitárral felszerelt kiborgként tűnik fel. Samnek azonban új szövetségese is akad, egy beszélő báb formájában, amelyet a török-német filmrendező, Fatih Akin ihletett.

A Death Stranding sorozat következő része mellett Hideo Kojima az A24 és a Hammerstone Studios-szal együttműködve dolgozik a Death Stranding filmadaptáción is, amelynek részletei azonban továbbra is rejtély övezik. A filmipar és a játékrajongók egyaránt nagy érdeklődéssel várják a projekt további fejleményeit.

Újabb Régebbi