A héten jelentik be vadonatúj előzetessel a feudális Japánban játszódó Assassin's Creedet

Az Ubisoft izgalmas bejelentést tett: az Assassin’s Creed Shadows, melyet korábban csak Codename Redként ismertünk, hamarosan bemutatkozik a nagyközönségnek. A játék, amely az első japán környezetben játszódó epizód lesz a népszerű sorozatban, hivatalos címet és előzetes premier dátumot kapott.

A vállalat megerősítette, hogy az Assassin’s Creed Shadows lenyűgöző, mozifilm-szerű előzetesét május 15-én, keleti idő szerint délben mutatják be. Az előzetes bemutatójával az Ubisoft egyértelműen a látványos történetmesélésre helyezi a hangsúlyt, hiszen a “mozifilm-szerű” jelzővel valószínűleg a játékmenet helyett a vizuális narratívát kívánják előtérbe helyezni. Ez arra utalhat, hogy a játékmenet bemutatóját a közelgő Ubisoft Forward eseményre tartogatják, mely június 10-én kerül megrendezésre.

Az Assassin’s Creed Shadows bejelentése óta nagy várakozás övezi a játékot, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy a játékosok a feudális Japánba látogathatnak el. Az Ubisoft korábban már leleplezte, hogy a játék egy nyílt világú RPG lesz, amely a shinobi-tematikát helyezi középpontba, így a rajongók számára a végső ninja-fantasy élményt ígéri. A fejlesztést az Assassin’s Creed Odyssey-t is jegyző Ubisoft Quebec csapata végzi. Bár a megjelenés pontos időpontja még nem ismert, a játék még az idei évben várhatóan elérhetővé válik a játékosok számára. Köszi, gameinformer!

Újabb Régebbi