A God of War Ragnarök PC-s változatához PlayStation Network fiók szükséges

A Sony legutóbbi State of Play konferenciáján bejelentette, hogy a népszerű akció-kaland sorozat legújabb része, a “God of War Ragnarök” szeptemberben érkezik PC-re. A PC-s kiadás számos újítást ígér, többek között korlátlan képkocka-sebességet, felbontásnövelést, szuper ultra szélesképernyős támogatást, és a Valhalla DLC-t, valamint a megjelenés után hozzáadott Új Játék+ módot is tartalmazza, ahogy azt a Sony blogbejegyzése részletezi.

Egy lábjegyzetben azonban hozzátették, hogy “PlayStation Network fiók szükséges.” A Steam és az Epic oldalak is megerősítik ezt, azt mondva: “PlayStation Network fiók szükséges, a PlayStation Szolgáltatási Feltételek és Felhasználói Megállapodás alapján,” és hivatkoznak a PlayStation Network szolgáltatási feltételeire.

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a “God of War Ragnarök” nem lesz elérhető azon 177 országban és területen, ahol a PSN nem hozzáférhető, ahogy azt a “Helldivers 2” esetében tapasztaltuk, amikor a Sony PSN bejelentkezési követelménye miatt tömegesen került eltávolításra.

Hasonló helyzetbe került a Ghost of Tsushima PC-s változata is, amelyet szintén eltávolítottak azon 177 országban és területen, mert a kooperatív többjátékos módja PSN bejelentkezést igényel a hozzáféréshez. Furcsa módon a Ghost of Tsushima nem követel bejelentkezést, ha csak az egyjátékos módot játszod, mégis a “God of War Ragnarök” - egy teljesen egyjátékos játék - valamiért igen.

A játék szeptember 19-én jelenik meg PC-re. 

Legalábbis néhányunk számára.

Újabb Régebbi