Év végén megjelenik early access formában a Path of Exile 2


A “Path of Exile 2” korai hozzáférési időszakát tervezi az év végére - State of Play 2024, új konzolos funkciók kerültek bemutatásra. 

 A “Path of Exile 2” a Sony 2024-es májusi State of Play eseményén debütált, bejelentve a 2024-es év végi korai hozzáférési időszakot. A dungeon crawler játék előzetes tervei mellett a Grinding Gear Games fejlesztői több játékmenetet és izgalmas új funkciókat mutattak be, amelyeket a játékosok már alig várnak. 

A bemutatott újdonságok között szerepel a kanapén megosztható kooperatív játék, a keresztplatformos játék és előrehaladás, valamint új, elcsavarodott lények megjelenése. Ezek az újítások mind hozzájárulnak az élményhez, amikor a korai hozzáférési időszak elérkezik az év végén. 

 A “Path of Exile 2” a Grinding Gear Games sikeres eredeti játékának teljes értékű, ingyenesen játszható folytatásaként került bejelentésre 2019-ben. A mai bemutatót követően Jonathan Rogers, a játék igazgatója egy PlayStation.Blog bejegyzésben osztott meg további részleteket. 

A bejegyzés szerint 12 karakterosztály, egy új Skill Gem rendszer 240 Skill Gemmel és 200 Support Gemmel, 700 felszerelési alaptípus és egyéb újdonságok várhatók. Rogers azt is ígéri, hogy a “Path of Exile 2” nem lesz “fizetés a győzelemért” típusú játék még akkor sem, ha később elhagyja a korai hozzáférési státuszt. 

További részletekre számíthatunk, amikor a Grinding Gear Games pontosítja a megjelenési dátumot.
Újabb Régebbi