A CD Projekt Red a Witcher 3 moddereket kihívás elé állítja, hogy bemutassák legfurcsább és legmerészebb alkotásaikat a RedKit kapcsán

A CD Projekt Red hivatalos modtámogatást adott a The Witcher 3-hoz PC-n, hogy ünnepelje a játék kilencéves évfordulóját. Mostantól a rajongók a REDkit modding eszközt használhatják, hogy saját, vadonatúj, rajongói fikciós modokat hozzanak létre a játékhoz.

A Witcher 3: Wild Hunt kritikusok által elismert RPG-je, mely Geralt, a Fehér Farkas főszereplésével, mély nyomot hagyott a PC-s játékok világában és a játékosok lelki világában, ennek ellenére sem mutatja a lassulás jeleit ennyi idő elteltével. A hatalmas modding közösség mindig is hűségesek voltak a játékhoz (közöttük vagyok én is), főleg, hogy most még jobbá válik a REDkit modding eszköz megjelenésével, amely lehetővé teszi a legvadabb alkotások/egyéni küldetések létrehozását.

Carolin Wendt, a CD Projekt Red vezető közösségi menedzsere, az X-en keresztül kihívást intézett minden Witcher 3 moddernek: „Közösség, ne hagyjatok cserben! Szeretném látni a legfurcsább, legmerészebb és leginkább rajongói fikciós modokat tőletek” – jelentette be Wendt. Azoknak, akik még nem próbálták kezüket a moddingban, Wendt elmondta, hogy a dokumentáció, útmutatók és hasznos tippek már elérhetők, és még több információ várható.

Nyilvánvaló, hogy a modding közösség izgatottan várja legújabb alkotásuk bemutatását, és mindent megtesznek majd, hogy minél őrültebb legyen. A kommentekben egy felhasználó azt írta, hogy várja a Dandelion románc mod megjelenését, amire Wendt azt válaszolta, hogy „biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz az egyik leggyorsabban elkészülő mod”.

Most már nem kell a Nexusra támaszkodni, a REDkit eszközkészlet pedig egyszerűbbé teszi a fantasztikus modok létrehozását, és könnyebben hozzáférhetővé teszi a The Witcher 3 területeinek közvetlen módosítását. Fantasztikus rendszer a CD Projekt-től, amely lehetővé teszi olyan funkciók bevezetését, amelyek korábban már léteztek, de most a játék integráns részévé válnak a saját eszközeikkel. Alig várjuk, hogy lássuk, milyen őrült modokat hoznak létre a rajongók. Reméljük, a legfurcsább modok születnek meg.

Újabb Régebbi