Ha nem játszol jól a játékmeccsek alatt, akkor az XDefiant játék kigúnyol érte

Az XDefiant játékosokat könnyedén ugratja a Ubisoft, ha nem teljesítenek jól egy meccsen. A játékosok olyan elismeréseket kapnak, mint például “jelen volt” vagy “körbejárt” a meccs végeztével. Az XDefiant most már világszerte elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC platformokon, és míg a rajongók nagyra értékelik a képességek alapú párosítás hiányát, másokat pedig ugratnak, ha nem teljesítenek jól a többjátékos mérkőzéseken.

Miután több béta tesztet is végrehajtottak 2023 és 2024 során, az Ubisoft nagyon várt első személyű lövöldözős - FPS - játéka végre megjelent a héten. Az indulás nem volt zökkenőmentes az Ubisoft számára, mivel a cím súlyos internetkapcsolati problémákkal küzdött a kezdeti időszakban. Szerencsére a dolgok meglehetősen hamar kisimultak, és 24 órán belül a játékosok már mindent kipróbálhattak, amit az XDefiant kínál az FPS műfajban.

Azonban az XDefiant nem csak napfény és rózsaszín, hiszen a rajongók szerint a fegyverek fejlesztése “abszurdan lassú”. Ha maximális szintre akarod fejleszteni a fegyvereidet, ne számíts arra, hogy olyan gyorsan megy, mint a Call of Duty-ban, mert az XDefiant azt akarja, hogy alaposan megdolgozz érte.

De miközben dolgozol a fejlesztésen, figyelj oda a meccsen belüli feladataidra is, mert az Ubisoft könnyedén ugrathat, ha nem felelsz meg az elvárásaiknak.

Egy Reddit felhasználó bemutatta, hogy az Ubisoft könnyedén ugratta őt, mert nem ért el túl sokat. Egy XDefiant subreddit posztban a Reddit felhasználó Vince_- szarkasztikusan írta: “Köszönöm, hogy különlegesnek érezhettem magam”, mielőtt megmutatta volna a “körbejárt” elismerést egy többjátékos meccs végén.

Más felhasználók is hozzászóltak, megjegyezve, hogy ez nem egyedi eset, mivel az Ubisoft úgy tűnik, hogy világszerte ugratja a játékosokat vicces módon. “Az első meccsemen nagyon rosszul teljesítettem, és ‘jelen voltam’ elismerést kaptam” - válaszolta egy másik felhasználó.

Sok más játékos is megjegyezte, hogy olyan elismeréseket kaptak, mint például “moral support”, “megjelent”, “segítettem” és “jelen voltam”, több más dolog mellett. Tehát ha egy viszonylag rossz meccset játszol, ne lepődj meg, ha az Ubisoft viccelődik veled a meccs utáni képernyőn. XD

Újabb Régebbi