Vindictus: Defying Fate - a Nexon bejelentette vadonatúj akció-RPG-jét

Fedezd fel egy lélegzetelállító tájat és kovácsold meg a sorsodat egy olyan földön, amelyet mitikus szörnyek pusztítottak el - ezt ígéri a Nexon a legújabb játékukkal.

A Nexon nemrég bejelentette a Vindictus: Defying Fate című gyors-tempójú akciójátékot, amely egy látványos 3D-s fantasy világban fog játszódni, ami egyébiránt a kelta mitológiából merít majd ihletet. A játék ugyanabban a világban játszódik, amelyet a Nexon alkotott a kritikailag elismert 2010-es MMORPG, a Vindictus videojáték keretein belül. A Defying Fate az új akciójáték kibővíti az eredeti világot, amely a történet erőssége mellett lenyűgöző környezetekkel és izgalmas, gyors tempójú harccal fűszereztek meg. Az ígéretes videojáték PC-kre és konzolokra érkezik, ám pontos megjelenési dátumot még nem tudni.

Egy hős útján nincs igazság vagy dicsőség. A Vindictus: Defying Fate egy gyors tempójú középkori fantasy kaland játéknak ígérkezik, amely az RPG-k mélységét és testreszabását kombinálja az adrenalinnal teli harccal. Játssz egy nagy karakterválasztékkal, mindegyik egyedi képességekkel és kombókkal rendelkezik, beleértve a sorozat kedvenceit, Lann-t és Fionát. 

A Vindictus: Defying Fate tervezett megjelenése a Steamen és konzolokon várható, előtte lesz egy pre-alpha teszt, amit majd a Steamről tudtok elérni, és letölteni. Várjuk szeretettel!

Újabb Régebbi