Megalakult a BulletFarm stúdió, ahol egy vadonatúj lövölde co-op játékon dolgoznak

A BulletFarm egy speciális munkavégzésre megalakult videojáték stúdió, amely a NetEase Games portfóliójának a legújabb tagja. A fejlesztői stúdió központja Los Angelesben található, és a stúdiót az a David Vonderhaar vezeti, aki díjnyertes és tapasztalt veteránnak számít az iparágnak, és leginkább a Call of Duty franchise vezetőjeként vált ismertté, különösen a kritikailag elismert Call of Duty: Black Ops sorozat irányításáért.

A BulletFarm jelenleg egy új és ambiciózus Tripla-A videojátékot fejleszt, mely az Unreal Engine 5-ben készül, és egy eredeti univerzumban játszódik, kiemelt hangsúlyt fektetve a kooperatív játékmenetre. A játék egy sokkal közelibb és könnyebben megérthető játékélményt ad majd, miközben friss megközelítést nyújt ebben az első személyű játékban. 

A BulletFarm távoli munkavégzésre, illetve különböző besegítésekre összpontosít majd. A stúdió kreatív igazgatója, Chris Cowell, egy szintén ismert veterán játéktervező csatlakozott Vonderhaar mellé, hogy a lehető legjobb dolgokat ki hozhassanak az adott videojátékokból. A BulletFarm jelenleg több kulcsfontosságú pozíciót hirdetett meg, és aktívan keresi a legjobb fejlesztőket, tehetségeket, hogy csatlakozzanak az újonnan megalapult csapathoz.

„Ez az új stúdió létrehozása lehetőséget adott nekem, hogy kilépjek a komfortzónámból, és teljesen új és más dolgot próbáljak ki. Ez eltér a korábban általam készített játékoktól, de bemutatja szenvedélyemet a gazdag karakterek, a precíz mechanikák, az közelebbi és mélyebb történetmesélés, illetve a sok akció iránt” – mondta David Vonderhaar, a BulletFarm stúdióvezetője. „A NetEase fantasztikus támogató struktúrát biztosított számunkra, hogy felfedezzük ezeket az új lehetőségeket, és szabadon építsük fel a játékunk koncepcióját és ötleteit”

További információkért látogassatok el a BulletFarm hivatalos oldalra.

Újabb Régebbi