SMITE 2 - Részletek érkeztek a klasszikus és hagyományos játékmódról, a CQ-ról

A Titan Forge Games nemrég megosztotta a részleteket a Conquest játékmódról, amely természetesen elérhető lesz a SMITE 2-ben is. Egy meglehetősen részletes videóban a Senior Level Designer, Matthew Barcas, és a Lead Environment Artist, Aaron Kim beszélnek a kihívásról: arról, hogy a Conquest-et újra állítsák egy évtizedes fejlődés után a SMITE-ban, annak érdekében, hogy a játékosoknak teljesen új élményt nyújtsanak a közelgő folytatásban a CQ-val. A Titan Forge csapata meghívja a játékosokat, hogy első kézből tapasztalják meg a Conquest változásait, ahogy a SMITE 2 készül. 

Alpha teszt hétvégék lesznek, amelyek még idén tavasszal lezajlanak majd a SMITE 2-ben.

A játékmód alapvető elemeire összpontosítva a csapat javította az útvonalakat, ösvényeket, tornyokat, minionokat és dzsungel táborokat egyaránt. A SMITE 2 térképe lehetővé teszi a nagyobb kreatív együttműködést a SMITE-hoz képest, mivel finomabb változtatásokat hajtottak végre ezen terén is.

Az interaktív elemeket átdolgozták, hogy tovább mélyítsék a játékosok taktikai és stratégiai bevonásukat. A dzsungel szörnyek és a Tűzóriás most minden legyőzéssel szintet lépnek, a buffok pedig növekvő tulajdonság-jutalmakat kínálnak a játékosoknak. A Gold Fury most nagyobb jelentőséggel bír a késői játékban, mivel állandó előnyöket nyújt a hódító csapatoknak. Emellett a Warhorn interakciója megerősíti a csapat minionjait.

A SMITE 2 harmadik személyű akciós MOBA következő generációjának ígérkezik, hiszen a fejlesztők gyakorlatilag teljesen az alapoktól kezdtek neki az Unreal Engine 5 grafikai technológia bevonásával. A kezdők és a veteránok újra gondolt istenei, frissített hangok, játékmenet-változások és át dolgozott relikvia- és tárgyrendszerek révén mélyebb stratégiát és dinamikusabb, valamint gördülékenyebb harcot fognak felfedezni.

A játékosok most már felvehetik a SMITE 2-t a Steam, PlayStation 5, Xbox és Epic Games Store kívánság listájukra, és regisztrálhatnak az alfa teszt hozzáféréséért is.

A SMITE 2 idén megjelenik, egy élő szolgáltatás béta verzió formájában.

Újabb Régebbi