Megjelent a TimeMelters

Az AutoExec Games független kanadai fejlesztői egy olyan háromtagú stúdiót képviselnek, akiket a klasszikus játékok és a műfaj meghatározó játékmenet inspiráltak. Ma bejelentették, hogy az elismert stratégiai és hősvédelmi hibrid, a TimeMelters végre megjelent a 1.0 verziója PC Steamen. A PlayStation 5 és Xbox Series X verziók később érkeznek idén. 

A Ubisoft Indie Contest 2022 nagydíjasa, a Legjobb Indie Játék aranydíjasa a NYX 2023-on, és a MIGS 2023 Technológiai Innovációs Díjának nyertese, a TimeMelters egyedi time-shifting, idő-eltoló mechanikával rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy visszatekerjék az időt és együtt harcoljanak múltbeli önmagukkal, hogy megakadályozzák a világvégét. 

Tervezz stratégiákat és fedezd fel a co-op játékmechanikákat, mint például az aggro vagy a támogatás, miközben egyedül játszol. Sőt, hívj segítségül egy valós életbeli társat ingyen a Friend Pass segítségével - csak egy példányban kell lennie a játéknak, vagyis a hosztolónak!

Tekerd vissza, gyorsíts előre és szüneteld a küldetéseket, amelyek varázslatos képességekkel rendelkeznek, egyedül vagy duóban. Tapasztald meg a valós idejű akció-stratégiai játékmenetet különböző egyjátékos és co-op kampányokban, amelyek soha nem látott módon időt csavarják meg. Oldj meg rejtvényeket, győzd le a főnököket és védj meg hatalmas területeket, hogy fokozatosan fejleszd a varázserejedet az egyedinek mondható képességfában. Gondolkodj gyorsan a 40 agyeldobó kihívásban és kerülj fel a TimeMelters sebességi futás módjának ranglistájára. A múlt, a jelen és a jövő változásban van. Ragadd meg az órát, mielőtt az idő elszaladna.

„Régen, a PC játékosoknak be kellett írniuk egy parancssort, a c:\autoexec.bat-ot, hogy elindítsák a játékaikat” – mondja Vincent Blanchard, az AutoExec Games vezérigazgatója. „Stúdiónkat az a csodálat érzése ihlette, amit akkor éreztünk, amikor beírtuk ezt a parancssort, és belemerültünk olyan klasszikusokba, mint a Diablo és a King’s Quest. Ezek olyan címek voltak, amelyek friss, magával ragadó játékmenetükkel egész műfajokat forradalmasítottak. Az TimeMelters-t öt év alatt hoztuk létre, hogy újra megéljük azt a csodát, amit akkor éreztünk, és hogy a veterán játékosoknak valami újat, kihívást jelentőt és szórakoztatót kínáljunk. Reméljük, hogy ugyanannyira élvezik majd a TimeMelters játékát, mint ahogy mi élveztük annak létrehozását, és várjuk, hogy 2024-ben konzolokra is elhozzuk ezt az időtörő kalandot.”

 Kulcsfontosságú jellemzők:

Időtorzító mechanika: A TimeMelters frissítést hoz a stratégiai műfajba, lehetővé téve a játékosok számára, hogy manipulálják az időt a saját előnyükre… és megfejtsék a történelem rejtélyeit e folyamat során.

Online együttműködő kampány: A TimeMelters nem csak egyedül játszható, hanem egy erős online együttműködő kampányt is kínál, valamint egy Friend Pass-t, amellyel a játékosok ingyen hívhatnak meg társakat.

Változatos játékfázisok: A TimeMelters összefonja a tervezési fázisokat, az akciós fázisokat és a szerepjáték-elemeket. A képességfa, a gazdag narratíva és a lebilincselő történetek révén a játékosok sokoldalú játékélményre számíthatnak, amely a stratégiai rajongókat és a narratív játékosokat egyaránt kiszolgálja.

Időmanipuláció: Tekerd vissza az időt, és használd múltbeli önmagadat szövetségesként, hogy testreszabott stratégiákat alkothass és szinte végtelen hordát győzhess le.

Érdekes narratíva: Utazz vissza egy sötét korszakba, amikor a boszorkányságot halállal büntették, és készülj fel egy lebilincselő kampányra, amely tele van fordulatokkal és lenyűgöző felfedezésekkel!

A TimeMelters 1.0 verziója most elérhető PC-n a Steamen. A játék tervezett megjelenése PlayStation 5-re és Xbox Series X-re még idén várható. További információért látogass el a TimeMelters Steam oldalára.

Újabb Régebbi