Prince of Persia: The Lost Crown - Új játékmódokat, történeti DLC-t és további tartalmakat érkeznek

Főbb Jellemzők:

  • A Prince of Persia: The Lost Crown az év során új tartalmakat fog kapni, többek között speedrun és bossfight run módokat.
  • A 2024 nyarán érkező Divine Trials frissítés új harci, fejtörő és platform kihívásokat, valamint új öltözékeket és amuletteket ad a játékhoz.
  • Később az év folyamán egy történeti DLC is megjelenik, amely további mélyéti a The Lost Crown sztoriját.

A Prince of Persia: The Lost Crown, az Ubisoft 2D-s metroidvania stílusú játéka, a klasszikus franchise újra gondolása, számos új tárgyat, funkciót és egy történeti DLC-t kap a nemrég bejelentett poszt-launch roadmap részeként. A játék, amely januárban jelent meg, lenyűgözte a kritikusokat és a közönséget a teljesen folyékony, dinamikus kihívást jelentő platformingjával, korrekt 2D-s harcrendszerével és kifogástalanul megtervezett főnökharcaival, emiatt meglehetősen hamar az egyik legjobb játék lett 2024-ben. 

A Prince of Persia: The Sands of Time remake-jének várt visszatérése helyett a The Lost Crown váratlanul jelent meg az Ubisoft Summer Game Fest bemutatóján a múlt nyáron, és tökéletes átmenetet képzett a Prince of Persia rajongóknak, akik a 2003-as klasszikus felélesztését várták. A The Lost Crown az Ubisoft Montpellier első jelentős játéka egy ideje, mivel a kedvelt Rayman stúdió az elmúlt évtizedet kisebb címeken dolgozva töltötte.

Majdnem két hónappal a megjelenés után a Prince of Persia: The Lost Crown a Twitteren felfedte meglepő megjelenés utáni terveit a 2024-es év hátralévő részére. Március 30-tól kezdődően, a Warrior’s Path frissítéssel, a játék speedrun módot, permadeath módot és új öltözékeket kap a főhős, Sargon számára. Tavasszal a The Lost Crown egy "főnökrohanási" módot, a Boss Attack-et adja hozzá, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egymás után hozzáférjenek a játék összes főnökharcához anélkül, hogy újra végig kellene játszaniuk az egész játékot. A Boss Attack frissítés még több Sargon skineket, öltözéket is hozzáad.

Megjelenés után tervek:

  • Speedrun Mód - Március 20
  • Permadeath Mód - Március 20
  • Főnökrohanás Mód - 2024 Tavasz
  • Divine Trials Kihívások - 2024 Nyár
  • Történeti DLC - 2024
  • Új Sargon Öltözékek
  • Új Amulettek

Nyáron a The Lost Crown rajongói a Divine Trials frissítést várhatják, amely új harci, fejtörő és platform kihívásokat ad a játékhoz. Nem ismert, hogy ezek a kihívások a játék már meglévő térképéhez lesznek hozzáadva, vagy egy menün keresztül lesznek elérhetőek. 

A The Lost Crown legnehezebb pillanatai közé tartoznak a fejtörők és a platform kihívások, így a hardcore rajongók még többet várhatnak ezekből még az idén nyáron. A Divine Trials további amuletteket és új megjelenéseket ad Sargon számára. Végül a The Lost Crown 2024-es útitervét egy történeti DLC zárja le, amely később jelenik meg, de még ebben az évben. 

Összes oldalmegjelenítés