Októberben jön a Terminator: Survivors

Majdnem két évvel azután, hogy bejelentették a Terminátor-filmek alapján készült túlélőjátékot, a Nacon ma elárulta, hogy a játék hivatalos címe: Terminator: Survivors, és októberben belép a korai hozzáférés fázisába a Steamen. A történet 2009-ben játszódik, a világvégét követően, és mi, mint újonnan alakuló ellenállás tagjai, a túlélésért küzdünk. Várhatóan kooperatív többjátékos mód, egyjátékos játék, bázis kezelés várhatja a survivor játék rajongóit.

A kreatív igazgató, Marco Ponte, a Nacon Connect bemutató során elmagyarázta, hogy a Terminator: Survivors-ban egy nyílt világot fogunk felfedezni, miközben bázisunk fejlesztéséhez szükséges erőforrásokat gyűjtögetünk. Első személyű lövöldözős játékként gépekkel, más emberekkel és Terminátorokkal fogunk harcolni. Bár egyelőre még nem láttuk eredeti játékmenetet, és így a játék részletei egyelőre homályosak maradtak.

A Terminator: Survivors 2009-ben játszódik, az Ítélet napja és John Connor ellenállása közötti időszakban. Mi egyszerű túlélők leszünk a poszt-apokaliptikus világban, akik eleinte nincsenek tisztában a Skynet és a Terminátorok létezésével, mielőtt belegabalyodnánk az ellenállás gyökereibe. Ponte szerint a játék “összetett történetet kínál, amely az eredeti sztorit bővíti ki”, és új karakterek mellett “híres” ismert szereplőkkel is találkozhatunk. 

A Terminator: Survivors október 24-én lép be a korai hozzáférésbe Steamen, mindössze két nappal az első film 40. születésnapja előtt. Később a konzolos verziók is megjelenhetnek. 

Újabb Régebbi