Fortnite - infókat hoztunk az istenekről

A Fortnite legújabb szezonja és fejezete tegnap, március 8-án indult el. A szezon címe “Mítoszok és halandók”, és a görög mitológia témáját viszi be a játékba. A játékosok új fegyvereket, járműveket, karaktereket, küldetéseket és helyszíneket fedezhetnek fel a frissített szigeten, amelyet egy új karakter, Odüsszeusz vezet be. 

A szezonban a rajongóknak választaniuk kell két véletlenszerűen kiválasztott valóság-módosító közül, amelyek különböző képességeket és előnyöket adnak nekik a meccs során. Utána szembe kell nézniük a valóság harcosaival, akik a sziget különböző pontjain jelennek meg, és kihívást jelentenek akár a túlélésre nézve. 

A játékosoknak meg kell találniuk és meg kell nyitniuk Pandóra szelencéjét, amely a sziget közepén lebeg, és titokzatos hatásokat vált ki. A szezon végéig meg kell küzdeniük a titokzatos “Örökkel” is, aki a sziget ura, valamint a görög istenek egyikének tűnik.

A Fortnite legújabb szezonja és fejezete izgalmas és újító élményt kínál a játékosoknak, akik szeretik a görög mitológiát és a kalandot. A szezonban alkalmazkodnunk kell az új környezethez, a változó valósághoz, és a kihívásokhoz, amelyeket a sziget lakói és őrzői jelentenek. A rajongók saját stílusukat és stratégiájukat alakíthatják ki a valóság-módosítók segítségével, és felfedezhetik a sziget titkait és rejtélyeit. 

Az új szezon számos új skint hozott a játékosoknak, amelyek a görög mitológia ihlette. 

Zeusz: Az ég és a villám istene, aki egy gránátot és egy villámot tart a kezében. A skin egyik különlegessége, hogy a villámot használhatja fegyverként is, amely három töltettel rendelkezik, és villámcsapásokat küldhet le az ellenségekre. A skin a Battle Pass 100. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 2000 V-Buckért.

Hádész: Az alvilág és a halál istene, aki egy fekete köpenyt és egy arany maszkot visel. A skin egyik különlegessége, hogy a maszkja lehullhat, ha túl sok kárt szenved, és akkor egy csontváz arcot mutat. A skin a Battle Pass 80. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1500 V-Buckért.

Korra: A Legend of Zorra animációs sorozat főszereplője, aki a négy elem mestere. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok választhatnak, hogy melyik elemet használják a harcban, és ennek megfelelően változik a skin kinézete és hangja. A skin a Battle Pass 60. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1200 V-Buckért.

Cerberus: A háromfejű kutya, aki az alvilág kapuját őrzi. A skin egyik különlegessége, hogy a három feje különböző módon ugat, morog, és harap. A skin a Battle Pass 40. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1000 V-Buckért.

Aphrodité: A szerelem és a szépség istennője, aki egy rózsaszín ruhát és egy arany hajpántot visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok szív alakú buborékokat lőhetnek ki a fegyvereikből, amelyek elbűvölhetik az ellenségeket. A skin a Battle Pass 20. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 800 V-Buckért.

Medúza: A kígyóhajú szörnyeteg, aki kővé változtatja azokat, akik a szemébe néznek. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok kígyókat hívhatnak segítségül, amelyek harapnak és fojtanak. A skin a Battle Pass 10. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 600 V-Buckért.

Artemisz: A vadászat és a hold istennője, aki egy zöld ruhát és egy ezüst íjat visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok holdfényt használhatnak célzásra, amely növeli a pontosságot és a sebzést. A skin a Battle Pass 30. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 900 V-Buckért.

Arész: A háború és a vérzés istene, aki egy vörös páncélt és egy arany sisakot visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok véráldozatot tehetnek, amely növeli az erejüket és a gyorsaságukat, de csökkenti az életerejüket. A skin a Battle Pass 50. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1100 V-Buckért.

Poseidon: A tengerek és a földrengések istene, aki egy kék köpenyt és egy arany tridentet visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok hullámokat hozhatnak létre a vízből, amelyek eltaszíthatják vagy eláztathatják az ellenségeket. A skin a Battle Pass 70. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1400 V-Buckért.

Athena: A bölcsesség és a stratégia istennője, aki egy fehér ruhát és egy ezüst sisakot visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok okos csapdákat állíthatnak fel, amelyek megtéveszthetik vagy megsebezhetik az ellenségeket. A skin a Battle Pass 90. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1600 V-Buckért.

Héra: A házasság és a család istennője, aki egy lila ruhát és egy arany koronát visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok párt foghatnak maguknak, amelyek segítenek nekik a harcban. A skin a Battle Pass 110. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 1800 V-Buckért.

Hermész: A kereskedelem és a tolvajok istene, aki egy barna ruhát és egy szárnyas cipőt visel. A skin egyik különlegessége, hogy a játékosok gyorsabban futnak és ugranak, valamint lopakodhatnak és ellopják az ellenségek fegyvereit. A skin a Battle Pass 120. szintjén érhető el, vagy megvásárolható 2000 V-Buckért.

Újabb Régebbi