Nyolc új fegyvertípust fognak hozzáadni a Shadow of the Erdtree kiegészítőjéhez

A FromSoftware DLC-k nemcsak a játékok legjobb élményeinek helyszíneit, hanem általában a legmenőbb fegyvereket is elhozták az adott játékukhoz.

A Shadow of the Erdtree esetében is igaznak tűnik. A trailerben látottak alapján az Elden Ring rendezője, Hidetaka Miyazaki, néhány igazán ínycsiklandó fegyverről beszélt egy Famitsu interjú során. Az angol fordítást egy Reddit felhasználója, theangryfurlong, készítette, amit a PC Gamer szerkesztője le is ellenőrzött..

Miyazaki a DLC új fegyvereit és varázslatait az “egyik fő támpontnak” nevezte. “Különösen a fegyverek terén nyolc új típusú fegyvert adtunk hozzá. Természetesen a meglévő fegyverkategóriákhoz is érkeztek bővítések.”

Miyazaki említi az ōdachi-t, egy nagyobb, nehezebb japán kard változatát is, de leginkább az a dolog érdekes az egészben, amit “gyakute ken”-nek nevezett. A reditter “fordított kéz kardnak” fordította, és már láttam “gyakute” kifejezést is egy japán kard kihúzásának fordított fogását leírva, így úgy tűnik, hogy a Shadow of the Erdtree-ben érdekes használatú ninja kardokat kapunk majd..

Miyazaki a trailerben bemutatott harcművészeti mozgásanimációkra és dobókésekre is utalt.  A FromSoftware dobókései általában jelentéktelen fogyasztható távolsági fegyverek, amelyek legfeljebb helyzet függően hasznosak.

Végül egy utolsó furcsa védekezési fegyvertípus a trailer végén bemutatott "kétélű pajzs" - kiderült, hogy ez valójában egy valós, történelmi fegyverstílusra épülő “párbajpajzs”.

A cikk a reddit bejegyzés és a pcgamer cikke alapján íródott.

Újabb Régebbi