Megjelent a Brothers: A Tale Of Two Sons Remake

Az 505 Games és az Avantgarden fejlesztői büszkén bejelentették a Brothers: A Tale Of Two Sons Remake megjelenését, egy szeretettel készített újra értelmezést a többszörösen díjnyertes 2013-as klasszikusból merít.

A megünneplés jegyében a 505 Games az első hét napra 20%-os kedvezményt kínál, további kedvezményekkel a sajátos platformokon az eredeti játék tulajdonosai számára.

Az eredeti játék támogatásával a Brothers: A Tale Of Two Sons Remake hűen újra meséli el a két testvér, Naia és Naiee szívszorító utazását, akik apjuk életét mentő küldetésre indulnak. Az Unreal Engine 5 grafikus motoron alapulva a testvérek útjának minden lépése alaposan újjá építették a legimmerszívabb történet érdekében, miközben hűek maradtak az eredeti játékhoz. Mint további bónusz, a klasszikus egyjátékos élmény most már helyi kooperatív módban is játszható, lehetővé téve barátoknak, hogy egy-egy testvért irányítsanak.

A Brothers: A Tale of Two Sons több rangos elismerést, díjakat is elnyert, beleértve a BAFTA-t a játékinnovációért, a D.I.C.E. és az Interactive Arts & Sciences Akadémia az év letölthető játékának díját, valamint a VGAs legjobb Xbox-játékának címét. De ez még nem minden, hiszen sokan a múlt évtized egyik legbefolyásosabb játékaként emlegetik.

A Brothers: A Tale Of Two Sons Remake ma jelent meg a PlayStation 5, Xbox X|S, PC Steam, az Epic Game Store és a GOG platformokon.

Újabb Régebbi