LEGO Fortnite - új módokkal bővült

Az Epic Games és a Lego Group egy vadonatúj élménysorozatot indított el a Lego Fortnite keretében, amelyet Lego Islands néven hoztak létre.

A mai naptól kezdve a játékosok kipróbálhatják a két új módot, a Lego Raft Survival-t és a Lego Obby Fun-t, amelyek az első mód-próbálkozások az új sorozatban a Fortnite-on belül.

A gyerek- és családbarát Lego-tematikus módokat az Unreal Editor for Fortnite (UEFN) segítségével hozták létre, amelyek a LEGO Group saját fejlesztőinek kedvenc gyermekkori emlékeiből születtek!

A Lego Raft Survival a frenetikus többjátékos problémamegoldást ötvözi a klasszikus Lego Kalózok témájával. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy legyőzzék a "Blackbeard", azaz Feketeszakáll által felállított sorozatnyi kihívást, és életben maradjanak a tutajukon, amelyet a Barracuda Ship által kilőtt ágyúgolyók ellen védenek. Faanyagot és kincseket gyűjthetnek, hogy több tutajt építhessenek.

A Lego Obby Fun a Fortnite első hivatalos Lego-tematikus akadálypályája, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy Lego tervezők által készített mászkálós rejtvényekkel szembesüljenek. A játékosok véletlenszerűen jelennek meg egy olyan pályán, amelyet a népszerű Lego témák (például Lego Friends, Lego City, Lego Ninjago és Lego Dreamzzz) inspiráltak. Minden alkalommal más kihívásokkal találkozhatnak, akár egyedül, akár barátaikkal együtt.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a játékosoknak a Lego Islands kreatív és szórakoztató sorozatának első részét a Fortnite-on belül” - mondta Kari Vinther Nielsen, a Lego GAME játék és kreatív növekedésének vezetője. „Az UEFN ereje a kreatív csapatok kezében teszi lehetővé ezeket az élményeket, és lehetővé teszi, hogy új műfajokat hozzunk létre a Fortnite-on belül, Lego játékkal fűszerezve. Alig várjuk, hogy még többet mutassunk be, ez csak a kezdet!

Újabb Régebbi