Játékmenet előzetes érkezett a Clash 2-ből

Purianok vagy a Hitetlenek lesznek felelősek Karkhan jövőjének alakításáért? Bölcsen dönts, mert döntéseid hatással lesznek a kontinens és lakói sorsára.

Nézd meg a Clash II indító előzetesét. Szerezd be a játékot a Steam platformról még ma: https://store.steampowered.com/app/1347760/Clash_II/)

Clash II egy körökre osztott stratégiai játék, mely egy ősi mágia által átitatott világban játszódik. Mélyedj el a történelemben és fedezd fel a feledés homályába vesző területeket, melyek tele vannak varázslatos lényekkel. Gyűjts és képezd ki a seregedet, bővítsd a váradat és fejleszd a hőseidet! Válassz oldalt a konfliktusban, vezesd csatába és határozd meg a kontinens sorsát!

FŐ JELLEMZŐK

  1. Vezesd a klasszikus körökre osztott csatákat: Irányítsd a csapatod a klasszikus körökre osztott csatákban az ellenséges hadseregek és az ősi kontinens szörnyei ellen. Használd ki a csapatok egyidejű mozgását és kiemelkedő képességeiket.
  2. Építs és kezeld a váradat: Fejleszd a központodat és irányítsd a királyság gazdaságát. Építs épületeket, hogy erős egységeket toborozz. Fejleszd a technológiákat, frissítsd a hadseregedet és oldd fel a hősök egyedi képességeit, amelyek új képességeket adnak nekik a csatatéren!
  3. Fedezd fel Karkhan ősi kontinensét: Kalauzold a karakterek történeteit a kampányban. Fedezd fel az ősi romokat, szerezd meg a hatalmas műkincseket és nézz szembe a varázslatos lényekkel, akik őrzik azokat. Ismerd meg a konfliktus történetét és a frakciók által versengett területeket. Találj kincseket és szerezd meg a stratégiai tárgyakat.
  4. Merülj el a lenyűgöző atmoszférában: A Clash II stílusos vizuális világgal rendelkezik, amely elkalauzol egy véres konfliktus által széttépett fantasztikus világba. A felfedezetlen kontinens tele van veszélyekkel és rejt egy titokzatos történetet. Az atmoszférát hangulatos zene teszi még mélyebbé.

Válaszd meg bölcsen, melyik oldalon állsz, és alakítsd a kontinens sorsát!

Forrás: hivatalos sajtóközlemény


Újabb Régebbi