Expeditions: A MudRunner Game - Az első év tartalmai

Az Expeditions: A MudRunner Game első évének tartalmát bemutató előzetes nemrég jelent meg! Készüljetek fel egy izgalmas tudományos kalandra! Az Expeditions: A MudRunner Game, a Focus Entertainment és a Saber Interactive legújabb alkotása, amely a MudRunner és a SnowRunner mögött álló híres stúdió, ma egy izgalmas új előzetest mutatott be, amely áttekintést nyújt mind arról a tartalomról, amely vár rátok a videojátékban.

Az Expeditions: A MudRunner Game 2024. március 5-én jelenik meg, a platformok pedig a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC.

Az Expeditions: A MudRunner Game tartalmazza az extra tartalmat és a játék korai hozzáférését, az Year 1 kiadás és a Supreme Edition tulajdonosai pedig hozzáférhetnek a négy évszakhoz. Mindegyik évszak új felderítőket és teherautókat, valamint olyan szakértőket kínál, akik egyedi képességeikkel segítenek a küldetések sikeres teljesítésében, és eddig még soha nem látott magas technológiájú eszközöket is megosztanak.


Ezen járművek, felszerelések és társak lehetővé teszik, hogy megbirkózzatok egy hatalmas új küldetésprogrammal. Az Év 1 Pass minden évszakában több tucat friss expedíciót ad hozzá, összesen mintegy százat. Fedezzétek fel az Arizonában és a Kárpátokban található ismeretlen területeket, amelyeket erőszakos földrengések szabtak át, hogy feltárjátok az eltemetett ősi civilizáció rejtélyeit. Menjetek be titkos bányákba és barlangokba, amelyek az idők során elhagyatottak lettek, és próbáljatok előre jutni ezeken a szűk ösvényeken. Ez egy olyan funkció, amelyet a Runner sorozatban még soha nem láthattunk.

Legyen szó kis léptékű kalandokról vagy akár négy játékossal való együttműködésről, megoszthatjátok eszközeiteket és információitokat, segíthettek egymásnak és megbirkózhattok veszélyes helyzetekkel. Használjátok az eszközeiteket, a csapatszellemet és akaratotokat, hogy együtt hódítsátok meg a vadont a felfedezés érdekében. Az Expeditions: A MudRunner Game 2024. március 5-én lesz elérhető a PlayStation 5PlayStation 4Xbox Series X|SXbox OneNintendo Switch és PC platformokon egyaránt.


Újabb Régebbi