Epic Games - Csapj le rá! - Doors: Paradox

Az Epic Games saját launcherén belül minden héten megajándékoznak bennünket egy ingyenes játékkal, ünnepek illetve promóciók idején akár többel is, vagy sűrűbben. Ezen játékok olykor ismertebb címek is lehetnek, gyakorta azonban indie játékokat zsebelhetünk be, melyek annyira kreatívak és lebilincselőek, hogy mindenképp érdemes lecsapni rájuk. Mondják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, mi viszont állítjuk, hogy az ingyenesen beszerezhető címek megérik a kipróbálást. Éppen ezért szeretnénk nektek gyors talpalóban bemutatni az éppen aktuális ingyenes ajándékokat, melyeket az Epic Store-ban megtaláltok, és a gyűjteményetekhez adhattok egyetlen kattintással.

Február 1-étől a Big Loop Studios puzzle játéka, a Doors: Paradox lesz elérhető. 

Szezám tárulj!

A Doors: Paradox egy érdekesen egyszerű, de relaxáló puzzle játék, melyben egy időben és térben utazó felfedezőt alakítunk, aki az egyes világok közt átvezető ajtókat szeretné kinyitni. 

Minden ajtó az adott korhoz és témához illő stílussal rendelkezik, egy saját diorámába ültetve, mely tele van apró részletekkel és titkokkal. Minden diorámán találunk felfedezni való kis zugokat, kinyitható ládákat, üregeket, kapcsolgatható szerkentyűket, melyek által minijátékokhoz és fejtörőkhöz is hozzájuthatunk. Ha megoldottunk minden feladatot az adott diorámán, az ajtó feltárul, és tovább utazhatunk a következő világba, egy újabb ajtóhoz. 

13 különböző stílusú világba fogunk elutazni, összesen 58 ajtó várja, hogy megfejtsük a kinyitásuk titkát. Ez 4-5 óra játékidőt garantál, és mivel a fejtörők kellemes ütemben nehezednek a továbbhaladásunkkal, így egy könnyed kezdést ígér a Doors: Paradox, majd később izgalmasabb fejtörőkkel is megajándékoz.

A puzzle játékok kedvelőinek ajánljuk, minden korosztályból.

Ne feledjétek, a játékot csak Február 8-ig adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez. 

Csapjatok le rá!

Újabb Régebbi