Death Stranding 2: On the Beach előzetes érkezett

A tegnapi PlayStation State of Play bemutató egy új Death Stranding 2 előzetest is hozott nekünk, és talán nem meglepő módon pokolian látványos és állejtős lett. A trailer úgy kezdődik, hogy Fragile és egy barátja, vagy egy Fragile-re nagyon hasonlító személy műtétet végez, miközben egy további kézpár eltakarja a száját. Később a trailerben azt mondja: "Manapság már csak névileg vagyok Fragile", mielőtt elmagyarázná a Drawbridge létrehozására tett erőfeszítéseit, ami nyilvánvalóan akkor kezdődött, amikor Sam (Norman Reedus) az első játék eseményei után magára maradt.

A trailer a gonosztevő Higgs visszatérését is bemutatta, akit az első trailerben már lelepleztek. Maszkot visel, de leveszi, hogy felfedje az arcát, ami úgy néz ki, mintha a The Crow-ba tartozna. Azt mondja Samnek, hogy úgy néz ki, mintha a kötelet ezúttal botra cserélte volna, felidézve az eredeti játék egyik fontos elemét, amely arról szólt, hogy a korai emberiségnek kezdetben két eszközzel kellett szembenéznie - az egyik a kapcsolatteremtés, a másik a konfliktus megteremtése. Emellett láthatjuk harc közben is Higgs-et, aki egy gitárral támad az ellenségre.

A trailer további érdekes elemei között szerepelnek a Death Stranding univerzumából származó fekete trutymóról szóló beszélgetések, amely egyfajta ősanyag, Lou (a baba, akit Sam az első játékban magával hordott) eltűnése, valamint egy beszélő bábu, amelyet Sam magán hordoz. Elle Fanning karakterét is láthattuk, amint lopakodik és lehallgat egy műtétet, de egyelőre semmi mást nem tudunk róla.

A Death Stranding 2: Ont The Beach valamikor 2025 folyamán fog megjelenni PS5-re, és valószínűleg később PC-re is.

Újabb Régebbi