Banishers: Ghosts of New Eden - játékmenet ismertető előzetes érkezett

Az új "Gameplay Breakdown" Trailer megmutat mindent, amit tudnunk kell a videojátékról.

A Focus Entertainment és a DON'T NOD bemutatta a Banishers: Ghosts of New Eden hivatalos Gameplay Breakdown trailerét. A videóban részletezik a játék összes alapvető jellemzőjét, még mielőtt játszanánk ezzel a történetközpontú akció-RPG-vel, amely lebilincselő és a személyes elbeszélést dinamikus harcrendszerrel ötvözi. 


A játék február 13-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re, az előrendelések már minden platformon elérhetők. 

Sztori és a lore: 

New Eden, 1695: Antea és Red szerelmesek és Banishers, kiképzett szellemvadászok, akik megvédik az embereket a kísértetektől és a gonosz entitásoktól. Egy okkult veszélyekkel teli világban játszhatunk mindkét karakterrel, miközben szembe kell néznünk a nehéz döntésekkel.


Ebben az új trailerben New Eden földjére utazunk, többet megtudhatunk a célunkról, Banishersként segíthetünk feloldani a népet sújtó átkot - miközben szerelmespárként saját tragédiánkkal is meg kell küzdenünk: ugyanis az egyik élő, a másik halott. Felfedezhetjük és kombózhatjik a harci stílusok keverékét Red puskájával, kardjával és tűzfegyverével, valamint Antea éteri és kritikus közelharci támadásaival. Antea túlvilági képességeivel fel fedhetjük a láthatatlan és nem e világi dolgokat, ezzel megkönnyítve Red nyomolvasását a számtalan mellékküldetések kapcsán. A két főhős közt játszi könnyedén tudunk karaktert váltani, miközben kombókat és erőteljes szinergiákat hozhatunk létre.

A Banishers február 13-án jelenik meg a már fentebb említett platformokra.

Újabb Régebbi