A Respawn egy első személyű FPS játékot fejleszt, amely a Star Wars Mandalorian univerzumában játszódik

Respawn Entertainment, a Titanfall, az Apex Legends és a Star Wars: Jedi sorozat mögött álló fejlesztő csapat több, be nem jelentett Star Wars-játékot is tervez. Az Insider Gaming jelentése szerint a Respawn egy olyan első személyű FPS címet fejleszt, amelyben a játékosok egy mandalórián bőrébe bújnak. Fontos megjegyezni, hogy a játékosok nem a Mandalorián, a Disney Plus sikersorozatából ismert Din Djarin, hanem egy másik fejvadász szerepében játszanak. A játék története a Galaktikus Birodalom fénykorában játszódna, és a játékosok fejvadász célpontokat fognak elfogni vagy megölni.

Emellett az Insider Gaming forrásai szerint a játék nem egy nyílt világú cím lesz. Ehelyett lineárisabb szinteket tartalmaz majd, amelyek több bolygón játszódnának. A játékmenet állítólag a “mobilitást” és a “stílust” hangsúlyozza majd, miközben “nagyon gyors tempójú” is lesz. A játékosok olyan mandaloriánus kütyükhöz férhetnek majd hozzá, mint a jetpack (amelyet különböző légi manőverek végrehajtására használnak), a grapple hook, a csuklós rakéta és a vizor az ellenség letapogatására és megjelölésére. A projekt állítólag két év múlva jelenik meg.

Bár ezt a beszámolót nem kell félteni, azt tudjuk, hogy a Respawnnak van egy Star Wars FPS-e a munkálatokban. A stúdió kiadója, az Electronic Arts 2022 januárjában jelentette be, hogy a Respawn időközben több Star Wars-játékot is fejleszt. Ezek közül az egyik egy FPS, amelynek fejlesztési munkáit Peter Hirschmann játékigazgató vezet, valószínűleg ez lehet ez a Mandalorian projekt

Ez messze nem az utolsó Star Wars-játék a videojátékos láthatáron. Idén a Ubisoft nyílt világú Star Wars Outlaws és a Zynga régóta várt Star Wars-videojátéka is érkezik.

Forrás: gameinformer és insider-gaming

Újabb Régebbi