Hivatalosan bemutatták a Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2 játékmenetét

A Paradox Interactive és a fejlesztő The Chinese Room bemutatta a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 játékmenetét: 

Alex Skidmore kreatív igazgató elmagyarázta, hogyan fedezik fel a játékosok Seattle városát "Brujah Kindred"-ként, bemutatva a Disciplines-t és még sok minden mást is.

A Paradox Interactive és a The Chinese Room ma játékmenet-videót tett közzé a hamarosan megjelenő akció-RPG stílusú Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 játékból. A The Chinese Room kreatív igazgatója, Alex Skidmore és a TCR közösségi menedzsere, Joshua Matthews csatlakozott a videóhoz, hogy a játék mechanikájába és környezetébe mélyedjenek el, miközben egy Brujah Kindredként felfedezik Seattle-t.

Matthews és Skidmore egy korai játékbeli küldetést emelnek ki, és arról beszélnek, hogy a játékos karaktere, Phyre miért szivárog be egy elhagyatott raktárba, hogy nyomokat találjon a kezén lévő titokzatos jelről. A játékosoknak bölcsen kell megválasztaniuk tetteiket, akár az udvar titkos őrzőjével, Willemmel kell szembeszállniuk, akár a környezetet elhomályosító zabolátlan ghoulokkal és illúziókkal kell találkozniuk. A döntés a játékosokon múlik majd. Az udvar "seriffjeként" Phyre döntései hatással vannak arra, hogy a világ hogyan látja őket, és közelebb viszik őket Seattle titkainak feltárásához.

Minden klánnak megvan a maga játékstílusa és Fegyelme, ami különböző módokat teremt a felfedezéshez. Legyen szó a Brujah nyers erejéről, a Banu Haqim álcázott megközelítéséről, a Ventrue vérengző manipulációjáról vagy a Tremere vérmágiájáról, a játékosok a lehetőségek széles skálájával rendelkeznek. 

"A Bloodlines 2 játékmenete és akciója egyfajta tánc. Ahogy a játékosok felfedezik a világot, magukba szívják a hangulatot, és stratégiai döntéseket hoznak, ezek befolyásolják a körülöttük lévő karakterekkel való kapcsolataikat" - magyarázta Alex Skidmore, a The Chinese Room kreatív igazgatója. "A játékosok megválaszthatják a legendájukat, de a világ dinamikus, és a karakterek emlékezni fognak arra, hogyan bánsz velük. Gondolkodjatok alaposan, és ne bízzatok senkiben".

Újabb Régebbi