Dungeonborne - fantasy középkori extraction looter a láthatáron

A Mithril Interactive bűszkén jelentette be a Dungeonborne-t, egy komor fantasy PvPvE extrakciós, közelharci dungeon crawler játékot, amely okosan egyesíti a taktikai extrakciós lövöldék és a sötét fantasy világban játszódó dungeon crawling elemeit. Az Unreal Engine 5-ben fejlesztett Dungeonborne célja, hogy egy újgenerációs, magával ragadó élményt nyújtson, amely rendkívül taktikus harcot és a karakterek játékmenetének testreszabását kínálja fel a játékosok számára, hogy akár egyedül vagy csoportosan küzdjenek.

A játékosok világszerte megtapasztalhatják a Dungeonborne gótikus szintjeit és dungeonjait egy PC-s nyílt alfa során, a Steam Next Fest alatt lesz játszható február 2. és 12. között.

Alapjában véve a Dungeonborne egy extrakciós élményt nyújtó középkori, dark fantasy, dungeon crawler, amiben a játékosok kis csoportokban vagy egyedül játszva kincset kereshetnek vagy lootolhatnak egy szörnyek és más kalandorok által megtömött, komor gótikus környezetben. Az éles taktikai ész, a csapatösszetétel és a terep ismerete mind hozzájárul a sikerhez.

További részletek a Steam adatlapjáról nézhetők meg.

Újabb Régebbi