Suicide Squad: Kill The Justice League - Lazábbak lesznek az endgame tartalmak, beleértve a battle pass-ok is

Az Öngyilkos osztag videojáték adaptációja tulajdonképpen egy live-service játék lesz, de ez egy olyasféle szolgáltatás lesz a játékban, amely tiszteletben fogja tartani az időnket, persze ha hinni lehet a fejlesztőknek.

Könnyen lehet, hogy az egyik legnagyobb probléma a live-service játékokkal, hogy szinte mindig állandóan játszani kell velük, hogy lépést tudjunk tartani az egész rendszerrel, end-game contentekkel és a battle passzokkal. A Rocksteady által fejlesztett Suicide Squad: Kill the Justice League egy igazi live-service cím - de ahogyan ez a játék alakul majd a későbbiek során, az a live-service contentek alatt fog majd kipofozkodni, illetve történet szempontjából sok minden ebben az endgame intervallumban fog megvalósulni.  

A játék hivatalos Discord szerverén egy nemrég lezajlott kérdés-feleletben a fejlesztők elmondták, hogy a játék tiszteletben fogja tartani az időnket (köszönjük, PCGamer és VG247). Az elmondások szerint nem kell majd mindent úgy játszanunk a tartalmak során, ahogyan az instant megjelenik, hiszen egy battle pass-t akkor is végig játszhatunk, ha az ahhoz tartozó szezon már véget ért.

Darius Sadeghian, a stúdió igazgatója kifejtette, hogy "a szezon vége után vissza lehet majd menni és játszani a korábbi Battle Passokkal. Úgy gondoljuk, hogy a csapatunk megalkotta a valaha volt legjobban kinéző kozmetikai elemeket, és azt szeretnénk, ha ezek a játékosaink számára elérhetőek lennének, hogy élvezhessék őket anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy lemaradnak valamiről". Ezen felül Sadeghian megjegyezte, hogy a szezononként hozzáadott két "epizód" mindegyike újra játszható lesz, ami nyilvánvalóan olyan dolgokat tartalmaz majd, mint az "új felszerelések (beleértve egy Infamy szettet, amelynek témája egy ikonikus DC-gonosz körül forog), új küldetések és új főnökharcok, mindez az alacsony, alacsony áron!".

Axel Rydby, a játék igazgatója azt is világossá tette, hogy a teljes játékot és annak extra tartalmait egyedül vagy "bármilyen csoportos felállásban" játszhatjuk majd, beleértve egy olyan forgatókönyvet is, mint például, ha "a 4 fős csapatod negyedik játékosa nem tudott eljönni, mert volt pofája a játékon kívüli tevénykedni". Rydby elmondta még, hogy a csapat nem szeretné, ha a játék "úgy nézne ki, mintha az életedet kellene lekötnie, vagy olyan játék lenne, ahol sokat kell áldoznod azért, hogy az összes felkínált tartalmat megnézhesd, vagy ha, úgy éreznéd, hogy nem haladsz jól a játékban, ha nem tudsz több száz órát játszani. Azt szeretnénk, hogy ez a játék nagyszerű legyen, mind az időddel, mind pedig az általunk kínált funkciókkal".

A Kill the Justice League február 2-án jelenik meg, így már nem kell sokat aludnunk rá.

Újabb Régebbi