Banishers: Érzelmekkel teli sztori trailer érkezett - Egy történet a szerelemről, az áldozathozatalról és a tragikus sorsról

A Focus Entertainment és a DON'T NOD egy vadonatúj sztori előzetest adott ki a hamarosan megjelenő Banishers: Ghosts of New Eden című videojátékból, amely 2024. február 13-án jelenik meg. Nagyszerű Valentine napi ajándék lehet a szerelmeseknek. Ez a narratíva-központú akció-RPG egy természetfeletti fantasy világba meríti el a játékosokat, kihívás elé állítva őket, hogy megküzdjenek a szerelemmel, az élettel, a halállal és az áldozathozatalról. Ez az új trailer életre kelti a mélyen magával ragadó és megrendítő történetet, és bepillantást enged a Banishers bonyolult történetébe, valamint Antea Duarte és Red mac Raith kulcsfontosságú kapcsolatába is.

A Banishers: Ghosts of New Eden-ben a játékosok Antea Duarte és Red mac Raith bőrébe bújhatnak, akik tapasztalt szellemvadászok. A hősies szerelmi párost New Edenbe küldik, hogy segítsenek a helyi telepeseknek. A tét drámaian megnő, amikor Antea tragikus módon meghal a küldetés során egy meggondolatlan támadás során, és egyike lesz azoknak a szellemeknek, akiket annak idején megvetett. Az események katasztrofális fordulata miatt Red elszakad, hogy az esküjüket megtartsa. Az érzelmekkel teli utazás a Banishers: Ghosts of New Eden a szerelem, az áldozat és a saját vágyak, illetve a kötelességtudat összeegyeztetéséért folytatott küzdelem összetett kölcsönhatását tárja fel elénk. A játékosoknak ezen az rögös ösvényen kell kalandozniuk, döntéseket hozva az élők és a szerelmük között.

A lore szerint még ezt írták a játékról:

Merülj el New Eden közösségének életében, egy természetfeletti lényekkel és ősi titkokkal sújtott világban. Használd Antea spirituális képességeit és Red félelmetes arzenálját, hogy elűzd az élőket kísérő, gyötrő lelkeket. Miközben rejtett igazságokat fedezel fel, titokzatos tájakon utazol, és felejthetetlen karakterekkel találkozol, jövőjük - és életük - a te kezedben van.

Banishers: Ghosts of New Eden 2024. február 13-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re. 

Exkluzív kiadások a Banishers bővítéséhez

Fedezd fel a Red Echoes Editiont, amely egy régi, bőrkötésű, Red emlékeivel illusztrált naplót, valamint egy tintaíró készletet, a játékot a választott platformon és a letölthető Wanderer Set DLC-t tartalmazza!

Ne hagyd ki a Banishers gyűjtői kiadását sem, amely a következőket tartalmazza:

A játékot az általad választott platformon, a letölthető Wanderer Set for Red tartalommal.

Red és Antea szobrocskája.

A játék hivatalos 128 oldalas artbookja

A hivatalos Steelbook

Két Banishers pecsétgyűrű.

Ezek a verziók kizárólag a Focus Entertainment Store-ban vásárolhatók meg, és korlátozott számban kaphatók.

Banishers: Ghosts of New Eden 2024. február 13-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Steamre és az Epic Games Store-ra.

Újabb Régebbi