EA Sports WRC - vadonatúj játékmenet előzetes elég sok mindent mutat be

A Codemasters és az EA 10 percnyi új gameplay előzetest adott ki a hamarosan megjelenő rally versenyszimulátor játékból..

A Codemasters visszatér a rallyversenyzés világába a várva várt EA Sports WRC-vel, és úgy tűnik, hogy ez egy meglehetősen nagy és lenyűgöző visszatérés lehet. A megjelenés előtt a kiadó EA Sports eddig néhány átfogó trailert adott ki, amelyekből rengeteg új részletet tudhattunk meg a játék számos játékmódjáról, valamint a ralipályákról, járművekről és egyebekről is. Most egy újabb videó jelent meg, amely 10 percnyi játékmenet-felvételt mutat be.

A videóban három raliverseny, a Rally Estonia, a Rally Japan és a Rally Sweden pályái láthatók, mindegyik különböző időjárási körülményekkel, évszakokkal és napszakokkal megfűszerezve. A Rally Estonia-ban a nagy havazástól és a heves esőzéstől kezdve a Rally Sweden-ben a naplementén és az éjszakán át, a Rally Japan-ban a beborult tél évszakig és a tiszta nyárig. Szóval van itt minden, ezért is osztottuk meg az alábbi gameplay videót. A pályaszakasz bemutatók mellett több különböző kameraállás is szemrevételezésre került, beleértve a pilótafülke nézetet és a külső TPP nézetet is.

Az EA Sports WRC november 3-án jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Újabb Régebbi