Call of Duty: Modern Warfare 3 - Zombie Gameplay trailer érkezett

A Call of Duty rajongók egy újabb izgalmas rész megjelenése előtt állnak a jövő hónapban. Az érkező rész kapcsán tudjuk, hogy még egy darabig kitartunk a Modern Warfare és a Call of Duty-sorozat mellett, hiszen Kostich úr megerősítette, hogy még 2027-ig mindenképpen érkeznek Call of Duty részek. A Call of Duty: Modern Warfare 3 novemberben érkezik, és vele együtt egy új zombis játékmódot is kapunk, amit barátainkkal élvezhetünk. Ez lesz egyben az első olyan eset, amikor a Modern Warfare-sorozatban kapunk zombis játékmódot. A népszerű játékmódnak ez az iterációja azonban egészen más lesz, hiszen egy nyílt világú élményben lesz részünk.

A játék mögött álló fejlesztők azt a tényt harsogták, hogy ez az új zombis játékmóddal az eddigi legnagyobb pályát hozzák el a rajongóknak. A nyílt világú zombimódban a játékosok ráadásul osztagokba tömörülnek majd, ahol nem csak zombik ellen kell majd küzdeniük. A zombik mellett akadnak majd bot emberi ellenfelek is, ugyanis Viktor Zakhaev és csapata ellen kell majd harcolnunk, akiknek a zombi vírus eleresztése köszönhető.

A mai napon egy új videó jelent meg, amely néhány gameplay helyzetet mutat be a zombis módról látványos akció közben. A rövid videó néhány akciódús pillanatot emel ki, amelyekre a játékmenetek során számíthatunk. Hasonlóképp bepillantást nyerhetünk néhány zombiszörnybe is, amelyekkel szintén szembe kell majd néznünk a hosszú küldetésünk során. 

A Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése 2023. november 10-én várható, méghozzá PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és PC platformokon.

Újabb Régebbi