The Texas Chain Saw Massacre - Már 4 millió játékos próbálta ki

A The Texas Chain Saw Massacre egy aszimmetrikus többjátékos horrorjáték, amely a megjelenése óta gyorsan népszerűvé vált: alig egy hónap alatt több. mint 4 millió játékost vonzott minden platformon.

A Gun Interactive, a játék mögött álló produkciós cég az X-en ünnepelte ezt a mérföldkövet, kiemelve a játék Game Pass-on való elérhetőségét, ami valószínűleg jelentősen hozzájárult ehhez a nagy sikerhez. A játék már a megjelenés napján több mint egymillió játékossal rendelkezett, és ez a szám azóta folyamatosan nőtt.

A Gun Interactive a The Texas Chain Saw Massacre című játékkal az aszimmetrikus többjátékos horrorjátékok világába való betörése sikeres projektnek bizonyult.

A játék egyedi játékmenete, amely a filmek lényegét ragadta meg, miközben sajátos élményt nyújt, kiemelte a többi többjátékos horrorjáték közül. Néhány probléma ellenére sikerült kivívnia a maga helyét a műfajban.

A The Texas Chain Saw Massacre több platformon is elérhető, többek között PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One és PC platformokon. 

Újabb Régebbi