Synced - Launch trailer

Készülj fel egy intenzív PvE és PvP összecsapásra, ugyanis megjelent a SYNCED PC-re (a Steamen és az Epic Games Store-ban egyaránt letölthető). A PlayStation 5 és Xbox Series X/S változatai idén télen érkezik meg.

A NExT Studios által fejlesztett és a Level Infinite által kiadott SYNCED a Meridiánba repíti el a játékosokat, egy olyan lepusztult zónába, amelyet halálos nanók - a tragikusan félresikerült nanotechnológia által átalakított egykori emberek - népesítenek be. A játékosok a Runners szerepét veszik át - bátor szerencsevadászok, akik a Meridiánban keresik a Nervát, egy értékes nano-energiaanyagot.

 A SYNCED három játékos kooperatív játékmenetben a Runnerek képesek növelni csapatuk létszámát azáltal, hogy Prime Nanókkal szinkronizálódnak, és bevethető Társ-Nanókká alakítják őket. A futók képesek lesznek stratégiailag és taktikailag felhasználni a Társ-nanóik képességeit, hogy kiegészítsék a játékstílusukat, és megfordítsák a csata menetét.

Minden egyes futás során a játékosok csereautomatákat találnak az adott mapon, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy random, azaz véletlenszerű power upokat, úgynevezett Exchange Modokat szerezzenek - ezek minden futás végén lejárnak, ám értékelendő mindez, hiszen addig ameddig az adott küldetésben vagyunk ideiglenes teljesítménynövelést nyújtanak. A legyőzött ellenségek által elejtett további zsákmányt a Runners bázisára, a Havenbe lehet visszavinni, és Runner Modként tartósan felszerelni, így tudjuk növelni a szintünket is. Mind az ideiglenes, mind az állandó modok ugyanabból a készletből merítenek. A Runner modok felszerelése nem csak egy előre beállított felszerelést ad a játékosoknak, hanem növeli az erőszintjüket is, így erősebbek lesznek a Meridian-ban.

 A fegyverekhez tartozó Guntech egy másik módja annak, hogy a játékosok meghatározzák stílusukat - ezek a fegyverek a játék során feloldódnak, amiket megérintünk, illetve használunk is, és olyan különleges funkciókkal rendelkeznek, amelyek megváltoztatják a hagyományos lőfegyverek mechanikáját, hiszen moddolhatóak, és a küldetésben tovább buffolhatóak.

 A NExT fejlesztőcsapata keményen dolgozik az új Runnerek, Nanók, pályák és egyebek kidolgozásán, hogy biztosítsa a jövőbeli tartalmak folyamatos áramlását a hamarosan megjelenő Season 1 frissítéshez.

A játékot mi erősen ajánljuk, íme a launch trailer:

Újabb Régebbi