Lehet aggódni, ugyanis a Starfield Steam-vélemények tekintetében egyre csökken

A kezdeti 93 százalékos átlag után a Starfield értékelései a Steamen egyre csak csökkennek, most átlagosan 78 százalékon állnak.

Szeptember 6-i megjelenése óta a Starfield, a Bethesda régóta várt játéka folyamatos ellenőrzés alatt áll a Steam platformon. Kezdetben a játékosok átlagosan 93 százalékos értékelést adtak a játéknak, később a tegnapi napon 87 százalékra esett vissza, viszont az átlagok nagyon pozitívnak számítanak.

Az elmúlt órákban azonban jelentősen visszaesett a Starfield értékelése, ami felveti a kérdést, hogy a csökkenő tendencia folytatódik-e, vagy a játék talpra áll, és feltornázza majd magát 80% fölé.

A cikk írásakor a Starfield átlagosan 78 százalékos értékeléssel rendelkezett a Steamen, és egyre nagyobb az aggodalom, hogy ez az átlag tovább csökkenhet. Vajon a Starfield végül átlépi-e a nemkívánatos 80 százalékos küszöböt. Ez egy olyan terület, ahol sok játéknak kihívást jelent a játékosok bizalmának és hírnevének visszaszerzése.

A minősítés csökkenésének okai sokfélék lehetnek, de csak az idő fogja megmutatni, hogy a Starfield képes lesz-e megtartani a játékosbázisát és megfordítani ezt a tendenciát a Steam hivatalos minősítésében.

A videogamers a játéknak egy kemény 9/10 pontot adott, amit elolvashattok címlapunkon is.

Újabb Régebbi