EA Sports WRC - bejelentés

Az EA Sports WRC a "legautentikusabb, lenyűgözőbb off-road élményt" ígéri majd a játékosoknak.

Áll a sajtóközleményben.

Az Electronic Arts ma bejelentette az EA Sports WRC-t, a vadonatúj rally versenyszimulátort, amely még idén meg érkezik a nagyobb és szokásos platformokra, köztük PC-re is.

A játékot a Codemasters fejleszti, amely a DiRT Rally-sorozaton végzett munkájáról váltak ismertté. A játék 2023. november 3-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re (a Steamen, az Epic Games Store-on és az EA App-on keresztül).

Ez egy hivatalosan licencelt FIA World Rally Championship játék lesz, így ennek értelmében 18 hivatalos helyszínre számíthatunk, ami összesen 600 km-en keresztül aszfaltot, kavicsot és havat jelent.

10 jelenlegi WRC, WRC2 és Junior WRC autó is szerepel a játékban, a sportág múltjából származó 68 történelmi járművön felül.

Megépíthetjük saját raliautónkat is, kiválasztva az alvázat, a karosszériát és a mechanikát, testre szabhatjuk a belső és külső megjelenést is, és fényezést is megszabhatjuk az adott autóknak..

A 32 játékosos, cross-play platformok közötti többjátékos mód támogatott, az EA Racenet társalkalmazása mellett.

Az EA Sports WRC előrendelése esetében öt VIP Rally Pass-t biztosít, amelyeket a megjelenés utáni további tartalmakra, livery és ruházati csomagokra, valamint akár három nap korai hozzáférésre is beválthatunk, és emiatt már október 31-én játszható lesz a rally-s játék..

A sajtóközleményt Ross Gowing, a Codemasters vezető kreatív igazgatója kommentálta.

Az EA Sports WRC a motorsport legtisztább formája lesz, ahol minden egyes szakasz egy küzdelem az idővel, a tereppel és saját önmagunkkal szemben.

Ez az a rally játék, amit mindig is szerettünk volna elkészíteni, egyesítve stúdiónk mély tudását és szakértelmét a hivatalos WRC licenc erejével, amely a rally motorsport csúcsát képviseli.

A játék új motorja lehetővé tette számunkra, hogy a rallyt a lehetőségek határáig feszegessük. További funkciók, köztük a Builder és a Moments pedig még több lehetőséget biztosítanak a játékosoknak, hogy interakcióba lépjenek a sporttal, amit szeretnek.

Újabb Régebbi