CD Projekt megerősítette, hogy mely Cyberpunk 2077 funkciók lesznek ingyenesek

A CD Projekt Red megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077-hez érkező új funkciók közül melyek lesznek ingyenesek minden játékos számára, és melyek a játék közelgő kiegészítőjéhez kapcsolódnak.

A szeptember 26-án megjelenő, 30 dollár / 25 font árarány értékű Phantom Liberty bővítmény a stúdió szerint teljesen átalakítja a Cyberpunk 2077 játékmenetét.

Egy júniusi interjúban Pawel Sasko kreatív igazgató és Despoina Anetaki quest designer elmondta, hogy a játék "minden alapvető fő rendszerét" alaposan átalakították vagy pedig frissítették.

A játékmenetet tervező Yulia Pryimak a múlt hónapban a Gamescom Opening Night Live során bemutatott néhány ilyen újdonságot, köztük a járműharcot. Visszatudjátok majd nézi a gameplay felvételt nálunk is.

Azt is bejelentették, hogy a Phantom Libertyben bevezetett új funkciók közül néhányat az alapjátékhoz is hozzáadnak majd a 2.0-s ingyenes frissítés részeként, amely a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re lesz elérhető.


UPDATE 2.0 - INGYENES FRISSÍTÉS

Újratervezett képességfák és perkek

Átalakított cyberware és új kapacitásrendszer

Járműves harc és autós üldözések

Harci Al-fejlesztések

Új rendőrségi rendszer

Ul és UX fejlesztések

Loot, tárgyak és kézműves-craft változások

Új rádióállomások (köztük a közösségi rádióállomás Growl FM)


PHANTOM LIBERTY - FIZETŐS BŐVÍTÉS

Dogtown - egy veszélyes új kerület

Vadonatúj történet és karakterek

Új küldetések, tevékenységek, főnöki harcok, és még sok minden más

Járműves küldetések és airdroppok - végtelen dinamikus események

Teljesen új Relic képességfa és képességek

Több mint 100 új tárgy - fegyverek, cyberware, autók és divat

Járműves rakétavetők

60-ra emelt szinthatár


A következő Witcher-játékról szóló hírek mellett a vállalat 2022 márciusában bejelentette, hogy 15 éves partnerséget kötött az Epic Games-szel, amelynek keretében a cégek együttműködnek az Unreal Engine projektekben, beleértve a motor- és játékfejlesztést is. Ennek értelmében az új Witcher játék is az Unreal Engine grafikai motoron fog dübörögni.

Újabb Régebbi