A fejlesztők nem lazsálnak, még idén megjelenhet a Baldur's Gate 3 Xbox verziója

A Larian Studios által fejlesztett, nagy sikerű RPG, a Baldur's Gate 3 a PS5-ön való sikeres megjelenése után is folytatja a mérföldkövet. A játék igazi videojátékos jelenséggé vált, és álom értékelésekkel rendelkezik. Még az Elden Ringet is felváltotta, mint a PS5 legjobban értékelt játéka. A fejlesztők azonban nem pihennek a babérjaikon. Ehelyett keményen dolgoznak azon, hogy még tovább javítsák a játékélményt, és új funkciókkal bővítsék a játékot.

A Larian Studios egyik fő célja, hogy folyamatosan javítsa a Baldur's Gate 3 teljesítményét minden platformon. A játékosok ezért optimalizált grafikára, gyorsabb betöltési időkre és összességében jobb játékélményre számíthatnak. A fejlesztők keményen dolgoztak azon, hogy a játék a lehető legjobban fusson PS5-ön. 

A Baldur's Gate 3 egyik legjobban kért funkciója a fotó mód volt. A jó hír az, hogy a fejlesztők teljesítik ezt a kérést is. Michael Douse, a Larian Studios igazgatója a PS5-ös megjelenés után megerősítette, hogy hamarosan a játékban lesz fotómód. Ez lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy megörökítsék a játék különleges pillanatait, és képekben meséljék el saját történeteiket.

Az Xbox játékosok számára is van egy jó hír. A fejlesztők bejelentették, hogy a Baldur's Gate 3 Xbox verziója várhatóan október és november között jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy hamarosan még több játékosnak lesz lehetősége elmerülni Faerűn világában és epikus kalandokat átélni. 

A crossplay is már tervben van. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a játékosok együtt játszhassanak barátaikkal a különböző platformokon.

A Baldur's Gate 3 most már jobb, mint az Elden Ring, legalábbis PS5-ön, mert ez a legjobbra értékelt PS5 játék a videojáték iparban.

A Baldur's Gate 3 igazi diadalmenetnek bizonyult. A magával ragadó narratíva, a gyönyörű grafika és a lenyűgöző játékmenet keveréke lehengerelte a játékosokat, és hatalmas rajongótábort teremtett. 

Újabb Régebbi