Mortal Kombat 1 lázban a fél világ

A WB Games és a NetherRealm Studios kiadott egy új Mortal Kombat 1 élőszereplős reklám trailert, amely az eredeti 1993-as "Mortal Monday" TV-reklámot dolgozza fel. Ebben az új változatban is az emberek az utcára vonulnak, és azt harsogják: "MORTAL KOMBAT!".

A Tom Kuntz által rendezett és az Oscar-díjas Matthew Libatique (Egy csillag születik) operatőrrel készült MK1-es változat az 1993-as MK-reklám "It's In Our Blood" (A vérünkben van) címet viseli, és Dave Bautista a Mortal Kombatot játszó embereket gyűjti össze, hogy játsszanak vele egy kis Mortal Kombatot.

"Nagyon jól emlékszem az eredeti Mortal Monday reklámra, különösen az ikonikus sikolyra" - mondta Bautista. "Ezzel kezdődött a Mortal Kombat-rajongói utam, amely a mai napig, 30 évvel később is tart. Nagyon izgatott vagyok és megtiszteltetés számomra, hogy a játék örökségének részese lehetek"."

Az új Mortal Kombat 1 élőszereplős launch trailert alább nézheted meg. A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re és PC-re.

Újabb Régebbi