Az Xbox fejese, Phil Spencer 200 órát játszott a Starfielddel, anélkül, hogy végig játszotta volna

A Starfield könnyen lehet, hogy az egyik legnagyobb és legjobban várt videojáték cím, ami idén jelenik meg. A rajongók már egy örökkévalóságnak tűnő ideje várnak erre a játékra, mióta ezt a címet először bemutatták. A kezdeti bejelentés óta azonban láttuk, hogy a Microsoft egyszer csak megjelent és felvásárolta a ZeniMax Mediát. Ez az üzlet lehetővé tette, hogy a stúdió következő készülő Bethesda RPG-je kizárólag az Xbox Series X/S konzolra és PC-re jelenjenek meg. Ennek eredményeképp rengeteg marketingtevékenységet végez az Xbox-csapat a felfedezős akció-kalandjátékkal kapcsolatban. Még a Microsoft Xbox vezetője, Phil Spencer is beszélt arról, hogy mennyi időt töltött eddig a játékkal.

A múltheti Gamescomon Phil Spencer jelen volt, hogy még jobban feldobja a hangulatot, és válaszoljon a kérdésekre az Xbox Series X/S platformra készülő néhány játékkal kapcsolatban. Az esemény során Phil Spencer minden erejével azon volt, hogy kiemelje az egyik legnagyobb készülő exkluzív játékukat, a Starfieldet. Az IGN-nel folytatott beszélgetés során megtudtuk, hogy Phil Spencer több, mint 200 órát töltött a játékkal. Nos, ez elég hosszú játékmenetnek számít. Azonban nem kell túlságosan elszállni ettől a játszott óraszámtól. Bár a Bethesda RPG-i a kampány végig játszása során elég sok időt követelhetnek meg tőlünk, de ne számítsunk 200 órás játékidőre.

Úgy tűnik, ez a 200 óra a különböző végig játszások összege lett, amelyeket Phil Spencer indított el a játékkal. De Phil még csak be sem fejezte a játékot, hogy még meghökkentőbb legyen a dolog. Ehelyett az Xbox vezetője végig szaladt a játék főbb részein, kipróbálta és valószínűleg magának a játéknak a különböző buildjeit. Mivel egy Bethesda RPG-ről van szó, valószínűleg jócskán testre szabható lesz a karakterünk és a felszerelésünk. Elvégre tudjuk, hogy van egy képességfa, aminek segítségével talán mi magunk is létrehozhatunk néhány különböző karakter-buildet.

Szerencsére az eposzi várakozásnak majdnem vége a Starfielddel, hiszen a Premium kiadás tulajai szeptember 1-jén már játszhatnak a videojátékkal. 

Újabb Régebbi