Fortnite - Megérkezett Ahsoka is az új Last Resort fejezettel

Megérkezett a Fortnite legújabb szezonja, amely ezúttal egy látványos trópusi hangulatot ad a battle royale játéknak. A hivatalosan "Last Resort" címet viselő 4. szezon 4. epizódjában a vámpír származású Kado Thorne a szigetre érkezik, aki természetesen magával hoz néhány erős szövetségest, illetve rengeteg új egyedi helyszínt. Az új Battle Pass ismét az Epic Games eredeti karaktereit, valamint más mainstream médiumokból és a populáris kultúrából származó crossovereket is tartalmaz.

Az Epic Games minden részletet elárult a Fortnite 4. szezonjának 4. fejezetéről ma reggel, amikor a frissítés minden platformon életbe lépett. Ez a szezon négy új helyszínnel bővíti a Battle Royale-szigetet: Sanguine Suites, Relentless Retreat és Eclipsed Estate. Ezek a puccos és egyedi helyszínek a térkép minőségi fellendítése mellett értékes zsákmánynak adnak otthont, amivel a játékosok elszökhetnek, ami persze  nem történhet meg harc nélkül. Biztonsági kamerák, lézerrácsok és fegyveres őrök várnak majd ránk, ha belépünk Kado Thorne egyik lakhelyére.

A loot pool frissült néhány új fegyver kapcsán a 4. szezon 4. évadban. Ezek közé tartozik az Infiltrator Pump Shotgun, a Scoped Burst SMG és a Twin Mag Assault Rifle. Az új Rocket Ram segítségével a játékosok a levegőben repülhetnek, és szétrobbanthatnak bármilyen felületet, amivel interakcióba kerülnek. A Business Turret egy másik új tárgy, amely úgy néz ki, mint egy aktatáska, de aktiválásával átalakul egy turret toronnyá, amely a közelben lévő ellenséget veszi célba. A Remote Explosive, a Suppressed Sniper Rifle és a Suppressed Pistol ebben a frissítésben mind feloldásra kerültek.

A Battle Passban megtaláljuk az eredeti karaktereket: Nolan Chance, Piper Pace, Fish Thicc, Mae, Antonia és Kado Thorne. Van még Khaby Lame, egy Icon Series skin is, amely az azonos nevű TikTok alkotóján alapul. Ez a szezon egyben az Epic Games és a Disney legújabb együttműködését is jelenti: Ahsoka Tano a Chapter 4. epizódnak a bónusz skinje.

Újabb Régebbi