Diablo 4: Most rengeteg XP-t és aranyat farmolhatunk

A Diablo 4 már egy ideje a videojátékos piacon van, a Blizzard pedig a közelgő hétvégén egy első osztályú csemegével kedveskedik a hűséges játékosoknak. Nem csoda, hiszen csak júniusban több, mint 10 millió harcedzett kalandor játszott a Diablo 4-gyel, és több, mint 700 millió játékórát farmoltak össze együtt.

Nos, az ilyen jellegű események nem ritkák az mmo típusú játékokban. A szintén a Blizzardtól származó World of Warcraft vagy a Bethesda The Elder Scrolls Online rendszeresen hasonló eseményekkel csalogatja a rajongókat vissza a képernyő mögé. Az 50 %-kal több arany és EXP nem ritka ezeken a durva eseményeken. 

Sajnos a Blizzard a pozitív játékosszámok ellenére kevésbé nagylelkű. A játékosok csak 25%-kal több EXP-t és aranyat kapnak ezen a hétvégi eseményen. Szerencsére a buffok a Seasonal Realmban és az Eternal Realmban is felhasználhatók. Minden világszintű karakter profitálhat az eseményből, és a 60. szint feletti játékosok különösen örülhetnek ennek a minimális lökésnek.

Az EXP- és arannyal teli hétvége már szeptember 1-jén, pénteken, helyi idő szerint 19:00-kor kezdetét veszi. A rajongók szeptember 5-ig, keddig bezárólag kedvükre farmolhatnak ennyivel több aranyat és EXP-t. És mivel az esemény teljesen ingyenes, a bátor harcos megelégszik a 25%-kal is - mint köztudott, ajándék lónak nem nézzük a fogát. A buff-hétvége időzítését jól választotta meg a Blizzard, ugyanis nemrég landolt a Sanctuaryban az új 1.1.3-as patch. A grind event megédesíti a várakozást a Season 2-ig, amely a tervek szerint október 17-én jelenik meg.

Újabb Régebbi