Banishers: Ghosts of New Eden - bővített játékmenet előzetes érkezett


A Focus Entertainment és a DON'T NOD nagy örömmel mutatták be a hamarosan megjelenő Banishers  Ghosts of New Eden-ből. A megrendítő narratív akció-kaland, amelyben természetfeletti rémségekre és szörnyekre vadászhatunk, hogy megváltoztathatunk egy tragikus sorsot, amelyben a hőseinket Banishereknek nevezik. A videojáték november 7-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re, és az előrendelések már minden platformon elérhetőek, a Collector's Edition és a most bemutatott Red Echoes Edition pedig kizárólag a Focus Store-ban!

Egy banisher párt alakítunk egy olyan világban, ahol az elhunytak lelkei kóborolnak. Antea Duarte és Red mac Raith tapasztalt szellemvadászok, akiket egy rosszindulatú és baljós átok feloldásának félelmetes feladatával bíztak meg. Egy meggondolatlan támadás után Red szerelmét, Anteát megölik.  Az élők rosszindulatú szellemektől való védelmére tett fogadalmuk és Antea állapotának rémálma között tépelődve bejárhatjuk Észak-Amerika hátborzongató vadonját, miközben számos rémísztő kalandban vehetünk részt.

Belépünk az Új Éden közösségeinek életébe, egy olyan természetfeletti lényekkel és ősi titkokkal sújtott világban, amiben kombinálhatjuk Antea spirituális erejét és Red hatalmas arzenálját, hogy legyőzhessük vagy elűzhessük az élőket kínzó gonosz lelkeket. Kalandunk számos titkokon át az egészen titokzatos tájakon keresztül fog szólni.

És ez nem minden, hiszen nehéz döntések várnak majd ránk félelmeteskalandunk során, ugyanis New Eden lakóinak sorsáról is dönthetünk, amely természetesen befolyásolhatja a történet végkimenetelét is.  

A Banishers: Ghosts of New Eden november 7-én jelenik meg, a már fentebb említett platformokra.

Exkluzív kiadások 

Fedezzétek fel az új Red Echoes Editiont, amely egy ősi, bőrhatású, Red emlékeivel illusztrált jegyzetfüzet, továbbá egy tintaíró készletet, valamint a Wanderer Set DLC-t is tartalmazza!

Még van időtök, hogy a Banishers gyűjtői kiadását válasszátok, amely a Wanderer Set DLC-t alapból is tartalmazza.

Továbbá:

  • Egy moduláris szobrocska Redről és Anteáról
  • A játék hivatalos művészeti könyvét
  • Egy Steelbook,
  • Két Banishers pecsétgyűrűt.

Ezek a kiadások kizárólag a Focus Entertainment Store-ban kaphatók, limitált kiadás formában.

Íme a hivatalos lore a játékról:

New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, vagyis szellemvadászok, akik felesküdtek, hogy megvédik az élőket a hátra maradt és gonosz szellemek és kísértetek fenyegetésétől. Egy katasztrofális küldetést követően Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek Red számára. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a házaspár kétségbeesetten keresi a módját, hogyan hozhatnák vissza Anteát ebből a rémes helyzetből.

A narratíva alatt elmerülhetünk egy gyönyörű, bensőséges és erőteljes történetben két sorsszerű szerelmes között. Banisherként beléphetünk New Eden közösségeinek életébe, és kísértetjárta ügyeket oldhatunk meg egy misztikus, természetfeletti lényekkel és ősi titkokkal sújtott, mesegazdag világban. Használhatjuk a saját (Red) képességünket amit akár Antea spirituális erejével is kombinálhatunk.

A meglehetősen részletes történet alatt kihívást jelentő döntések várnak ránk, amelyek drámai hatással lesznek a történetünkre és New Eden lakóinak sorsára - legyenek azok élő emberek vagy vándorló lelkek. Most, hogy Antea szellem lett, hogy döntünk? Tiszteletben tartjuk a Banisher eskünket, vagy feláldozzuk az élőket, hogy kétségbeesetten próbáljuk visszahozni a szerelmünket? A döntés mind játékos függő lesz, és emiatt többféle befejezést kapunk. A döntésünk nem csak a végkifejletre lesz hatással, hanem mindenre. Szó szerint értsük, a világ és az összes karakter sorsa fog eldőlni.

Újabb Régebbi