Megkaptuk a mára megígért Warhammer 40.000 Space Marine 2 játékmenet előzetesét

A mai napon a Focus Entertainment és a Saber Interactive a Games Workshop-pal együttműködve bemutatta a Warhammer 40,000: Space Marine 2 eddigi legátfogóbb játékmenet előzetesét. A 10 perces Extended Gameplay trailerben a robbanékony, TPS harmadik személyű akciójátékban Titus hadnagy és harcostestvérei, Chairon és Gadriel a Tyranidák szállnak szembe az Avarax bolygó ellenségeivel. A videojáték PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re jelenik meg digitális és fizikai változatban, valamint egy tekintélyes Collector's Edition kiadásban, amelyre jelenleg is lehet előrendelést leadni.

Titus történetét folytathatjuk a legendás és epikus Space Marine folytatásában, akit a Vikings és a Taken sztárja, Clive Standen fog megszólaltatni. A torténet mód természetesen támogatni fogja a 4-fős coop módot, így a sztori kampányt akár többedmagunkkal is végig játszhatjuk.


Elő rendelhető a Collector's Editiont és lehet jelentkezni a bétára!

A Warhammer 40,000: Space Marine 2 gyűjtői kiadása tartalmaz egy kézzel festett, 21 cm-es műgyanta szobrocskát, amely Titus hadnagyot ábrázolja, amint egy Tyraniddal harcol, illetve egy 172 oldalas artbookot, egy Steelbookot, az alapjátékot a választott platformon, valamint a Macragge's Chosen DLC bónusz játékbeli tartalmat. Ne hagyd ki ezt a Focus Entertainment Store exkluzív kiadványt, amíg a készlet tart. 

Újabb Régebbi