25 év után extraction móddal tér vissza a népszerű Delta Force sorozat legújabb része

A TiMi Studio Group a gamescom nyitóestjén jelentette be a Delta Force, az eredetileg 25 évvel ezelőtt PC-n megjelent ikonikus first-person shooter (FPS) videojáték-sorozat visszatérését. A játékosok már most előregisztrálhatnak a playdeltaforce.com oldalon, és követhetik a @DeltaForceGame-et a Twitteren, a Facebookon és a YouTube-on, hogy naprakészen értesüljenek a játék terveiről, és a megjelenéskor. Egyelőre napra pontos megjelenési dátumot nem mondtak a készítők.

A Delta Force: Hawk Ops három különböző és magával ragadó játékmóddal fog megjelenni: 

Kampánymód - Black Hawk Down: Ez a szenzációs új kampánymód az azonos című film híres mogadishui csatájára utal. A játékmódban a film szereplői, valamint az eredeti Delta Force: Black Hawk Down videojáték hivatalosan engedélyezett remasterje szerepel. 

Extrakciós mód - Hazard Operations: Alakítsunk csapatokat, és küzdjünk meg más zsoldoscsoportokkal és az AI által irányított haderővel, a Hazard Operationsben, az extrakciós műfaj eddigi legtaktikusabb és legnépszerűbb változatában. A hatalmas térképen véletlenszerű események tartják majd izgalomban a játékosokat, és kihívást jelentő PvE-küldetések is rendelkezésre állnak. 

PvP mód - Havoc Warfare: Vegyünk részt egy grandiózus háborúban egy impozáns térképen, autentikus tereppel és katonai járművekkel, tankokkal és helikopterekkel a csapatokban. 

A játékmenet minden módban tisztességes taktikai harcot kínál majd, a játékosok pedig a játék indulásától kezdve négy operátor osztály közül választhatnak. Választhatják majd a domináns tűzerő képviselőit, az Assault osztályt, vagy megmutathatjuk taktikai fölényüket a Engineer osztállyal, vagy gyógyíthathatunk csapattársakat és folytathatják a harcot akár Supportként, vagy a meglepetés erejével káoszt teremthetnek a Reconnaissance osztállyal. Ez utóbbi valószínűleg egy lopakodó sniper build osztályra utalhatnak.

"A Delta Force az FPS-ek történetének egyik legikonikusabb és legeredetibb játéka, és hamarosan itt az ideje, hogy ez a sorozat visszatérjen a játékosok számára minden platformon: konzolokon, mobilon vagy PC-n" - magyarázza Leo Yao, a TiMi J3 stúdió igazgatója. "Úgy gondoljuk, hogy tisztelegtünk az eredeti sorozat előtt, miközben egy modern, taktikai és műveletközpontú játékot terveztünk, amelyet a játékosok világszerte élvezni fognak, képzettségi szinttől függetlenül, még hosszú éveken át."  

A bejelentés hivatalosan a játék trailerének bemutatója során hangzott el a gamescom Opening Night Live című rendezvényén. Ez az első cím a sorozatban 2009 óta, és az 1998-ban indult Delta Force játékmárka folytatása. 

Újabb Régebbi