Átalakul a Cyberpunk 2077 játékmenet felülete az expanzió és a Frissítés 2.0-nak köszönhetően

A CD PROJEKT RED az idei gamescom Opening Night Live rendezvényen bemutatta az "Új utak a játékhoz" című trailert, amely a Cyberpunk 2077 új funkcióit mutatta be a Phantom Liberty kiegészítővel és az ingyenes Update 2.0-val.

A CD PROJEKT RED Gameplay Designere, Yuliia Pryimak csatlakozott a hírneves Geoff Keighley-hez a színpadon, hogy megvitassák a "New Ways to Play" trailer újdonságait, amely a hamarosan megjelenő Phantom Liberty bővítmény és az ingyenes Update 2.0 részeként érkező új játékmenet-funkciók összeállítását tartalmazza.

A trailer a Cyberpunk 2077 kém-thriller expanzióhoz érkező új exkluzív funkciókat mutatta be: Phantom Liberty, köztük a Relic képességfát. Az új képességfa erőteljes képességek széles skáláját kínálja fel a játékosok számára, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi, értelmes felépítéseket hozzanak létre a játékban. A Phantom Liberty emellett egy új helyszínt, Dogtownt is bemutatja, végtelen dinamikus eseményekkel és küldetésekkel, akciódús támadásokkal, új ruházati tárgyakkal, fegyverekkel, kibereszközökkel és sok más felfedeznivalóval.


A "New Ways to Play" trailer a játék újratervezett perk-rendszerét is kiemelte, bemutatva néhány vadonatúj perket, amelyek a játékosok számára még hatásosabb játéklehetőségeket kínálnak, és lehetővé teszik, hogy izgalmas és sajátos módon intézzék el az ellenséget. Az ellenséges mesterséges intelligencia a harcokban is javul, így a harcok dinamikusabbá és intuitívabbá válnak.

A trailerben bemutatott másik nagy átalakítás az új rendőrségi rendszer. A rendőrség mesterséges intelligenciája továbbfejlesztésre került, ami azt jelenti, hogy az NCPD reálisabb és valósághűen reagál majd a játékosok akcióira, például útlezárásokat állítanak fel, megpróbálják letaszítani a játékosokat az útról, kommandó egységet vetnek be és így tovább. A Night Cityben való vezetési modell is frissítéseket kap a járműharc bevezetésével, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy vezetés közben lőjön, és az ellenséges járműveket autóból és motorkerékpárból gyorsan megtámadja vagy meghackelje.

Az újratervezett képességfák, az átdolgozott rendőrségi rendszer és a járműharc mind ingyenesen elérhető lesz a Cyberpunk 2077 2.0 frissítésének részeként Xbox Series X|S, PlayStation 5 és PC platformokon. Az új features-hoz tehát nem kell megvásárolnunk a Phantom Libertyt.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án jelenik meg Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re és PC-re. A játékosok V, egy kibernetikai fejlesztésű bérzsoldos szerepébe bújnak, akit a kémek és politikai-intrikák világába rántanak bele, és akihez csatlakozik az Idris Elba által alakított Solomon Reed alvó ügynök.

Újabb Régebbi